Oyun Kesif | Geri Döndük! | Yeni Proje |Kısa Sürede Küp Sanatı ?!

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Millet Ben yiğit Tekrar Geri Döndüm Video Çekmeye
Eğer Hala Yaşıyor İseniz Abone Oolup yorum Bırakırsanız Sevinirim :)
Kanal Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Video

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geri dönmeni napalım herhalde seni bütün dünya izliyor sanıp buraya geri döndüm hüloğğ diye konu açmışsın bakın böyle işleri facebookda yapın oyun forumları bu işlerin olacağı yer değil.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Geri dönmeni napalım herhalde seni bütün dünya izliyor sanıp buraya geri döndüm hüloğğ diye konu açmışsın bakın böyle işleri facebookda yapın oyun forumları bu işlerin olacağı yer değil.
Çok istiyosan sen facebook'a gidebilirsin izleyenler var mutlaka.Senin gibiler sayesinde hiçbir youtube kanalı büyüyemeden duruyor.

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha Ya Bi Konu Açmısız Neler Olmuş Böyle Kötü yorumlarınızı Kendinize saklayın kalitesiz Olmuş camtasiayı Ayarlayamadım[DOUBLEPOST=1416508445,1416508399][/DOUBLEPOST]Onu Bırakında Sadece yapıyı Eleştirin Arkadaslar[DOUBLEPOST=1416508488][/DOUBLEPOST]
kopi rayt korkusu yok galiba :)
yok Ya Bana Kop Rayt Gelmez Sanırım Büyük Bi Kanal Değilim Ama dikkat Ederim :)[DOUBLEPOST=1416508601][/DOUBLEPOST]
Küp derken yapıyı kastedilmiyordu..
Ağa Senin Cevap Yazman Beni Çok Sevindirdi Az cok Bildiğim Bisey var Ronin Bt Den Öğreniyoruz Yavas Yavas[DOUBLEPOST=1416508741][/DOUBLEPOST]
Hmm her 12 saat'de youtubeyi bırakıp her 12 saat'de geri dönersem;
Günde 2 konu
Haftada 14 konu
Ayda 56 konu
eder.
İyi iyi keklerim ben forumu.
2 ay yoktum

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayırdır Bu Atarı Neye Borçluyuz ? Öyle Her İstediğine Laf Edip Gidemessin İnsan Gibi Videonu İzlersin Gidersin. Köpek Gibi Saldırmana Gerek Yok.
ben insan gibi izliyorumda düğünden sonra gelen kına uygun yere akılır konuya cevap yazdığım zaman yazıcaktın bunu. (birde benim yorumum sana batıyorsa göz ardı et birdaha karşılaşmayalım.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağzını Aç Kulaklarını Kapa Anca Boş Konuş Senin Gibileri Öldüresim Geliyor Ne Boş İnsanlarsınız...
boş insanlardan nefret ediyorsan en boş olan sensin boş insanlar ile sanal oyunlar oynayıp birbirinizi övüyorsunuz hepiniz birbirinizi yiyorsunuz en minik biri sizi eleştirince direk kavgaya giriyorsunuz ne uğruna eleştiri uğruna eleştiriye açık değilsen beni göz ardı et de kardeş bir sorun var siz niye tanımadığınız insanları koruyorsunuz aranıza da bir şey varsa koruda her gördüğün yere burnunu da sokma lütfen bende sizin gibi insanları öldürmekten çok hepinizi bu dünyadan silmek istiyorum eğlencemizi hırsa eleştirileri kavgaya dönüştürdünüz yaşın önemi yok dediniz 15 yaş altı kanal izlemediniz neyse daha derine in miyeceğim kardeşim beni göz ardı et ve git

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Geri dönmeni napalım herhalde seni bütün dünya izliyor sanıp buraya geri döndüm hüloğğ diye konu açmışsın bakın böyle işleri facebookda yapın oyun forumları bu işlerin olacağı yer değil.''

Arkadaşdan Hemen Sonra Sen Mesaj Atmışsın Yukarıdaki Mesaj Saldırganlık İçeriyor Yani Sen Saldırmışsın Durduk Yere.Yağ Gibi Üste Çıkmaya Çalışma Birde Sen Nasıl Bir İnsansın? Konuyu Terket..
hayla beni göz ardı etmedin mi son uyarım dı şimdi ben seni göz ardı ediyorum ve kendini kazanmış sayabilirsin tebrikler sana benden düdüklü tencere artık ne haltın varsa yersin.

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
taygun26 Mesaj Atabilirsin Atma Diye bir şey yok Ama konunun Kısaca A*ına Koydun
Bu Arada Yaş Konusundada Emin Ol Diğer Videolarımı İzlersen Anlarsın :)