| Oyun Keşif | Youtube 500 Abone Üstü Tasarım Yapılır |YET Graphic

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben Yiğit Tasarımcıyım 500 Abone Üstü Kanalı Olana Kanalımı Tanıtmak Karşılıgında Ücretsiz Banner Yapıyorum
Kanalım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yaptıklarımın Birkaçı

Son düzenleme:

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aslında ücretsiz olmuyor bir bakıma karşılığını alıyorsun buna ücretsiz diyemezsin lütfen değiştir başlığı

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ucret derken TL ucretle karsiligi birbirinden ayirmayi bilmiyorsun sanirim[DOUBLEPOST=1423509566,1423509518][/DOUBLEPOST]Ve ayri olarak neden bir kazancim olmadan vaktimi harcayayim

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ucret derken TL ucretle karsiligi birbirinden ayirmayi bilmiyorsun sanirim[DOUBLEPOST=1423509566,1423509518][/DOUBLEPOST]Ve ayri olarak neden bir kazancim olmadan vaktimi harcayayim
O zaman konu başlığında veya konu da ücretsiz demeyecektin şartlarım şunlar karşılığında tasarım yaparım diye açıklayacaktın konuda.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şey , bu işi seviyorsan zaten ücretsiz tasarım yaparsın. Ha bunu para için yapıyorsan hiç uğraşma , bu işten para kazanamassın.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2D tipografi tarzı banner'ları tercih ediyorum :) başarılı ellerine sağlık, Youtube kanalım yok maalesef :/

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek beğenmedim.Ayrıca konuda ve konu başlığında ücretsiz deyipte insanları kandırman harika :D