Oyun önerilerine son!

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle kolay gelsin hepinize. Şöyle bir baktığımda birçok oyun önerisi isteyen arkadaşlar var.
Bende bir karar aldım inşallah iyi bir karardır. Buraya hangi tür oyun önerisi istediğinizi yazıyorsunuz.Bende size oyunlar öneriyorum.
Bana yardım etmek isteyenler arkadaşlar olursa p.m atsınlar isimlerini buraya yazayım :)
Tekrardan kolay gelsin.
NOT: Hertürlü oyunlar sorabilirsiniz :)
Yardım eden, sevgili forumun üyeleri:

1- @KadirBerk

Son düzenleme:

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soru 1; Kimsiniz ?
Soru 2; Böyle bir forumda oyun önerisi isteyecek çok şahıs blacağınıza emin misiniz ? Ya da en azından büyük portal forumlarına kıyasla...

PS3 de oynamak istiyorsam :p
Öncelikle,ben kimim...Eee açıkçası bu soruyu bir kenara bırakalım
2. soruya gelince...Çok şahıs olması,olmaması fazla önemli değil önemli olan insanlara yardım etmek.
Ayrıca FC4 ü kıyasla pc bölümü olarak düşündüm ondan böyle bir şey yazdım. Kolay gelsin.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Ucretsiz - FPS olmasin - Sistemi zorlamasin - Grafikler berbat olmasin - Boyut en fazla 10GB civarlari olsun
Kriterler bunlar, bulursan iyi olur

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle,ben kimim...Eee açıkçası bu soruyu bir kenara bırakalım
2. soruya gelince...Çok şahıs olması,olmaması fazla önemli değil önemli olan insanlara yardım etmek.
Ayrıca FC4 ü kıyasla pc bölümü olarak düşündüm ondan böyle bir şey yazdım. Kolay gelsin.
FC4 ü ultra ayarlarda açacak bilgisayara sahip adam daha anasının karnından doğmadı, çünkü ultra ayarlarda kasmadan oynatabilecek ekran kartı piyasada yok :'([DOUBLEPOST=1416944090,1416944026][/DOUBLEPOST]
Ucretsiz - FPS olmasin - Sistemi zorlamasin - Grafikler berbat olmasin - Boyut en fazla 10GB civarlari olsun
Dark Souls II Demon(Ya da öle bişi :'( ) Souls , ücretli ama crack oyna :'(

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallaha helal olsun :) böyle soruyu ilk defa görüyorum, fps olmasın demişsiniz strateji oyunu olarak 10 gb aşmayan dota2 yi önerebilirim,ayrıca ücretsiz sistemi zorlamıyor. Yukarıdaki cevapdaki oyunuda öneririm Dark souls 2 zor oyundur,demon souls 1. oyunudur oynamalısınız kesinlikle.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Vallaha helal olsun :) böyle soruyu ilk defa görüyorum, fps olmasın demişsiniz strateji oyunu olarak 10 gb açmayan dota2 yi önerebilirim,ayrıca ücretsiz sistemi zorlamıyor.
Benimkini inanılmaz zorluyor ama :'( R HD 3450 Serias amd ekran kartı var :'([DOUBLEPOST=1416944243,1416944169][/DOUBLEPOST]
Vallaha helal olsun :) böyle soruyu ilk defa görüyorum, fps olmasın demişsiniz strateji oyunu olarak 10 gb aşmayan dota2 yi önerebilirim,ayrıca ücretsiz sistemi zorlamıyor. Yukarıdaki cevapdaki oyunuda öneririm Dark souls 2 zor oyundur,demon souls 1. oyunudur oynamalısınız kesinlikle.
Bu yüzden ikisini de önerdim ya :'(

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Vallaha helal olsun :) böyle soruyu ilk defa görüyorum, fps olmasın demişsiniz strateji oyunu olarak 10 gb açmayan dota2 yi önerebilirim,ayrıca ücretsiz sistemi zorlamıyor.
O tarz oyunlari da pek sevmem. MOBA'ydi galiba onun tarzi. Nasi desem, sıkıldım artik karsilikli dovuslerden, silah-tufekten. Cok guzelse boyut onemli degil cok buyuk olmasin yeter

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O tarz oyunlari da pek sevmem. MOBA'ydi galiba onun tarzi. Nasi desem, sıkıldım artik karsilikli dovuslerden, silah-tufekten. Cok guzelse boyut onemli degil cok buyuk olmasin yeter
Az dövüş,multiplayer online olan bir oyun olan DC universe'yi önerebilirim bir bakın isterseniz :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
XCOM dene o zmn. Sana fps gibi görünebilir ama alakası dahi yok :'( 48 TL fiyatı vardı enemy unkown'un. crack oyna :'([DOUBLEPOST=1416944474,1416944427][/DOUBLEPOST]
Online oynamak için güzel bir tercih. Ama futbol oyunları da konsol üzerinden olmayınca bayağı bir sıkıyor :'(

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi yardım etmek isteyenlerin isimlerini yazabilirim,isterseniz :D