Oyun önerilerine son!

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
LG G3-Casper Via T7 cihazlarim bunlar, Soyle bir şey olsa iyi olur
FPS & Yarış - Ucretli ucretsız farketmez- Online olursa daha iyi olur offline da olur.- Saran bir şey olsun uzun olsun-Grafikler yandan görünüm falan kötü olmasın.
-Gta serisi olmaz
-max payne olmaz bu ikisi bitti

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Az dövüş,multiplayer online olan bir oyun olan DC universe'yi önerebilirim bir bakın isterseniz :)
Ya simdi kufredeceksin ama, o da hosuma gitmedi. Daha marjinal, daha teknolojiden uzak biseyler lazim. Ornegin Assassin's Creed veya FarCry serisini cok severim ama sistem kaldirmiyor.
FPS ve pixel oyunlar biktirdi. Ama Payday The Heist oynuyorum mesela istisna olarak. Veya FPS mantigindan biraz uzaklasarak, hayatta kalma temelli oyunlarda silah olmasi sorun olmaz benim icin. DC Universe'de de karsilikli yakin dovus var. Bunlardan biktim iste. Daha az teknoloji, o kadar cok mutluluk demek benim icin.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
LG G3-Casper Via T7 cihazlarim bunlar, Soyle bir şey olsa iyi olur
FPS & Yarış - Ucretli ucretsız farketmez- Online olursa daha iyi olur offline da olur.- Saran bir şey olsun uzun olsun-Grafikler yandan görünüm falan kötü olmasın.
-Gta serisi olmaz
-max payne olmaz
Yarış için Asphalt ve Real Racing, FPS için ise Death Trigger[DOUBLEPOST=1416944991,1416944924][/DOUBLEPOST]
Ya simdi kufredeceksin ama, o da hosuma gitmedi. Daha marjinal, daha teknolojiden uzak biseyler lazim. Ornegin Assassin's Creed veya FarCry serisini cok severim ama sistem kaldirmiyor.
FPS ve pixel oyunlar biktirdi. Ama Payday The Heist oynuyorum mesela istisna olarak. Veya FPS mantigindan biraz uzaklasarak, hayatta kalma temelli oyunlarda silah olmasi sorun olmaz benim icin. DC Universe'de de karsilikli yakin dovus var. Bunlardan biktim iste. Daha az teknoloji, o kadar cok mutluluk demek benim icin.
Medieval Wars dene. Hem strateji olanı da vardı sanırım :'(

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
XCOM dene o zmn. Sana fps gibi görünebilir ama alakası dahi yok :'( 48 TL fiyatı vardı enemy unkown'un. crack oyna :'([DOUBLEPOST=1416944474,1416944427][/DOUBLEPOST]
Online oynamak için güzel bir tercih. Ama futbol oyunları da konsol üzerinden olmayınca bayağı bir sıkıyor :'(
Fazla teknolojik ya.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Asphalt biliyorum oynuyorum onu 7 ve 8 yuklu,
death trigger denerim başka öneriniz varmi?
3 Boyutlu olması zorunlu değil ise zor bir oyun biliyorum. Gerçi FPS denebilir mi orası tartışmaya açık olsa da "Robot Gangster" iyi oyundur :)[DOUBLEPOST=1416945155,1416945113][/DOUBLEPOST]
Fazla teknolojik ya.
Mount & Blade ? The Witcher ? Eğer oynamak istiyorsan (orjinal) gog hesabımı verebilirim ?

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
3 Boyutlu olması zorunlu değil ise zor bir oyun biliyorum. Gerçi FPS denebilir mi orası tartışmaya açık olsa da "Robot Gangster" iyi oyundur :)[DOUBLEPOST=1416945155,1416945113][/DOUBLEPOST]
Mount & Blade ? The Witcher ? Eğer oynamak istiyorsan (orjinal) gog hesabımı verebilirim ?
gog?
Cahal Iskef*

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayıp ettin kardeşim :) biz zaten burda olmamızın amacı yardım etmek.

Akabinde DayZ oyununu öneririm sistem umarım kaldırır bir bakın :)