- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaş FPS istemiş. Ama yanlış hatırlamıyorsam FPS görüş açısı da vardı :'( Genel olarak TPS diye geçiyor ama :'(Mount&blade var androidde apk olarak indirirseniz oynayabilirsiniz bir bakın![]()
Arkadaş FPS istemiş. Ama yanlış hatırlamıyorsam FPS görüş açısı da vardı :'( Genel olarak TPS diye geçiyor ama :'(Mount&blade var androidde apk olarak indirirseniz oynayabilirsiniz bir bakın![]()
DayZ guzel ama pahali benim icin. Ve sistemim kaldirmiyordu galiba.Ayıp ettin kardeşimbiz zaten burda olmamızın amacı yardım etmek.
Akabinde DayZ oyununu öneririm sistem umarım kaldırır bir bakın![]()
PC için;FPS oyun lazim 5 10 tane stoklamam gerekiyor
Android Veya Masaüstü pc icin.
oww halflife telefondamı süper hemen indireyim çok saolPC için;
Team Fortress Classic/2
Half Life Seri (1,2, Ep1, Ep2)
Android için;
Half Life 2
Death Trigger
Bunlar tabii benim önerilerim, sizin zevkinize köre değişmesi aşırı muhtemel bir durum...
Eğer Ücretli Arıyorsan Fps OlarakAsphalt biliyorum oynuyorum onu 7 ve 8 yuklu,
death trigger denerim başka öneriniz varmi?
2GB idi sanırsamoww halflife telefondamı süper hemen indireyim çok saol![]()
Boyutunu salla cihazlar root'lu hafiza karti 32gb internette fiber2GB idi sanırsam![]()
Bu arada yazmayı unutmuşum bilgisayar için CS:GO da deneyinBoyutunu salla cihazlar root'lu hafiza karti 32gb internette fiber![]()
Nintendo'ya ben cevap verirdim ya :'( Sürekli Mario Derdim :'(Öncelikle kolay gelsin hepinize. Şöyle bir baktığımda birçok oyun önerisi isteyen arkadaşlar var.
Bende bir karar aldım inşallah iyi bir karardır. Buraya hangi tür oyun önerisi istediğinizi yazıyorsunuz.Bende size oyunlar öneriyorum.
Bana yardım etmek isteyenler arkadaşlar olursa p.m atsınlar isimlerini buraya yazayım
Tekrardan kolay gelsin.
NOT: Hertürlü oyunlar sorabilirsiniz nintendo haric
Yardım eden, sevgili forumun üyeleri:
1- @@KadirBerk
Bu arada yazmayı unutmuşum bilgisayar için CS:GO da deneyin[DOUBLEPOST=1416946250,1416946185][/DOUBLEPOST]
Nintendo'ya ben cevap verirdim ya :'( Sürekli Mario Derdim :'(
Vallaha,Eee takip edin konuyu oyun bulacağım size kusura bakmayın arıyorum şu anDayZ guzel ama pahali benim icin. Ve sistemim kaldirmiyordu galiba.
Aşırı strateji bağımlıların rahatlıkla oynayabileceği, sıradan bir oyuncunun ise alışabilmesi için haftalarca uğraşması gerektiği stratejik savaş oyunu :'(Arma 3 Nasıl bir oyun ?
Tesekkur ederim ama sistem gereksinimleri DayZ'nin iki kati maaleseftamamdır Düzeltiyorum.
Vallaha,Eee takip edin konuyu oyun bulacağım size kusura bakmayın arıyorum şu an
EDİT: Buldum size bir oyun yalnız oynamadığım 2-3 oyun var toplamda bu oyunda onların içinde infestation survivor stories. Oyuna bi bakın DayZ a benziyor ama hiç denemedim![]()
Arma 3 Bağımlıyısım hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun benceAşırı strateji bağımlıların rahatlıkla oynayabileceği, sıradan bir oyuncunun ise alışabilmesi için haftalarca uğraşması gerektiği stratejik savaş oyunu :'(
Ekte Double Action Boogaloo var Steamda ücretsiz.Bir dene istersen max payne karışımı,hem fps hem third person oluyorTesekkur ederim ama sistem gereksinimleri DayZ'nin iki kati maalesef