Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
hayatta kalma olarak ne önerebilirsiniz ? dayZ dışında
Minecraft, Rust , Don't Starve , 7 Days to die. The Foresthayatta kalma olarak ne önerebilirsiniz ? dayZ dışında
7 days to die, No more room in hell (yarı hayatta kalmadır bu oyun) The Foresthayatta kalma olarak ne önerebilirsiniz ? dayZ dışında
No more room in hell bir hl 2 modu maalesef7 days to die, No more room in hell (yarı hayatta kalmadır bu oyun) The Forest
Not: Aynı anda@KadirBerk
Minecraft, Rust , Don't Starve , 7 Days to die. The Forest
Arma3 al gerçek hayatta kalma ama oyun gibi değil gerçek insansırust tarzım değil , dont t starvede 7 ways to die fotoğraflarından dolayı soğudum . ama warz için ne söylüyorsunuz ( infestatıon:survivor stories)
Arma3 al gerçek hayatta kalma ama oyun gibi değil gerçek insansı
Yapacak bir şey yok pahalı ama çok güzel videolarını izle türklerin istersensistem yetmeyebilir . low da 20 fps alırbelkide yeter 159 tl nedir abicim
Yapacak bir şey yok pahalı ama çok güzel videolarını izle türklerin istersen
Ücretli olarak cs go ve insurgency var. Ücretsiz olarak Warrock,internet 96 kpms mi ne öyle bir şeybana internet verin
![]()
Kusura bakma ama, bu da olmaz..Ekte Double Action Boogaloo var Steamda ücretsiz.Bir dene istersen max payne karışımı,hem fps hem third person oluyor![]()
TPS, ps3 konsolunda god of war olabilir. ben sırf onun icin konsol almistim.Kusura bakma ama, bu da olmaz..
Ben biraz daha marjinal şeyler istiyorum, alışılmışın dışında. Assassin's Creed mükkemmel mesela onun gibi. Tabi onun gibi görev sistemi olmak zorunda değil. Veya Rust da çok hoş. Don't Starve da.
The witcher 2 .Kusura bakma ama, bu da olmaz..
Ben biraz daha marjinal şeyler istiyorum, alışılmışın dışında. Assassin's Creed mükkemmel mesela onun gibi. Tabi onun gibi görev sistemi olmak zorunda değil. Veya Rust da çok hoş. Don't Starve da.