Hiçbiri bana göre değilCry Of Fear - Mb Warband - Unturned
Daha çok hangi oyunlar istiyorsun ? Ayrıca steam veyahut Origin kullanıyor musun ?Hiçbiri bana göre değil![]()
Steam, Origin, Uplay kullanıyorum. İstediğim özellikler konuda yazıyor. 1 tanesi bile olması yeter.Daha çok hangi oyunlar istiyorsun ? Ayrıca Steam veyahut Origin kullanıyor musun ?
Mafia 1 i grafikleri yüzünden sevmiyorum. Bu arada zaten Mafia 2 oynuyorum. (Normalde serbest dolaşma mafia 2 de yok ama modla yaptım .d)mafia 1 oyna gerçekten hikayesi çok sürükleyici
Bana cs go al konuşuruz .dsfdssdfMafia 1 i grafikleri yüzünden sevmiyorum. Bu arada zaten Mafia 2 oynuyorum. (Normalde serbest dolaşma mafia 2 de yok ama modla yaptım .d)
çok şey kaçırıyosunMafia 1 i grafikleri yüzünden sevmiyorum. Bu arada zaten Mafia 2 oynuyorum. (Normalde serbest dolaşma mafia 2 de yok ama modla yaptım .d)
Yine de sevmiyorum boşverin! .sMafia 1 grafik modu var diye biliyorum ?
Onları söyledim + Bannerlord Daha GamesCom'a yeni geliyor. Yani daha çıkmadı.Açık dünyalı olan: Kerbal Space Program. Eğer biraz çabalarsan güneş sisteminden çıkıp easter egg görebilirsin(tahminim) geeçi her ne kadar şehir olmasa da, gezegenler de açık dünyaya girer.
Map editorlu: Mount And Blade Warband (Bannerlord da var mı bilmiyorum ama onu da dene) ve Unturned ( her ne kadar modası geçmiş olsa da)
Co op: Counter Strike Global Offansive
KSP yi söylemedin amaOnları söyledim + Bannerlord Daha GamesCom'a yeni geliyor. Yani daha çıkmadı.
oyunlardan bahsettim .s[DOUBLEPOST=1438781299,1438781239][/DOUBLEPOST]Two World Epic Edition şu an bende var ama açamıyorum fakirlik işte .s Ayrıca Space Engineers daha iyi .sKSP yi söylemedin ama![]()