Oyun Önerin

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar torrent den indirebilceğim güzel hikaye modlu oyun önerin call of duty, crysis benzeri şeyler yada önerebilceğiniz başka oyunlar sistem özellikleri ;

64 Bit
4 GB Ram
1 GB ekran kartı
Inrtel core işlemci

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyunları satın almanı tavsiye ediyorum, ayrıca Intel Core işlemci demişsinde i7 mi i3 mü hangisi ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Torrent'e destek vermiyorum ama tavsiye edeceğim oyunlar arasında;
Far Cry serisi ( geçen günlerde satın almıştım gayet hoşuma gitti 800*600 oynasamda sarıyor oyun :p )
Assassin's Creed serisi
Mad Max
The Witcher serisi ( oyunu alıp en düşük ayarlarda bile açamayınca iade etmiştim :( )

Birde 1GB ekran kartı vs yazman çok bilgi vermiyor. Çalıştır > Dxdiag ile çıkan bilgileri ss olarak atarsan daha yardımcı olabiliriz

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
The witcher 3 alırsan pişman olmazsın , 1-2 hafta önce türkçe yama desteği geldi. Hikayesi çok hoşuma gidiyor bilgisayarın açabilirse oynamanı tavsiye ederim :)

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
The witcher 3 alırsan pişman olmazsın , 1-2 hafta önce türkçe yama desteği geldi. Hikayesi çok hoşuma gidiyor bilgisayarın açabilirse oynamanı tavsiye ederim :)
4GB ramla açamaz ve işlemcisini ekran kartını tam olarak belirtmemiş intel core demişte hangisi i5 mi i3 mü i7 mi ne pentiumda olabilir yani. :D

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunları satın almanı tavsiye ediyorum, ayrıca Intel Core işlemci demişsinde i7 mi i3 mü hangisi ?
Torrent'e destek vermiyorum ama tavsiye edeceğim oyunlar arasında;
Far Cry serisi ( geçen günlerde satın almıştım gayet hoşuma gitti 800*600 oynasamda sarıyor oyun :p )
Assassin's Creed serisi
Mad Max
The Witcher serisi ( oyunu alıp en düşük ayarlarda bile açamayınca iade etmiştim :( )

Birde 1GB ekran kartı vs yazman çok bilgi vermiyor. Çalıştır > Dxdiag ile çıkan bilgileri ss olarak atarsan daha yardımcı olabiliriz
Gönül isterki orjinalini almak ama okadar iyi değil en son geçen sene ücretli almıştım oyunun adını hatırlamıom ayrıca @umut_ mad max filmi olan mad max fury nin oyunumu ?
Sistem özellikleri ;

Sistem özelliklerine bakıcam teşekkürler.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Muhteşem bir optimizasyon ve HAYAL EDEMİYECEĞİN KADAR ETKİLEYİCİ BİR SENARYO İstiyorsan kesinlikle SOMA adlı oyunu oynamanı öneririm. Tek kelimeyle insanlık ötesi muhteşem bir oyun.

Oyunun ana fikri insan beyninin makinalara kopyalanmasıyla ilgili.

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
36 gb'tı sanırım steam'da
Kim uğraşır onu indirmeye* (ben uğraştım şş bir de 300 kb'la :( )
(Şair burada ben zenginim diyor) (Aslında sadece Cs'de CobbleStone şeysi düştü :( )
Ha bir de Witcher 3'ü Nvidia 760 4 x 2 RAM ve 4460 ile Mediumda 45 fps'de falan oynuyordum söyleyeyim*

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Hikaye modu yok ama carrer modu falan var.
Kerbal Space Program en sevdiğim oyun durumunda şu an.