Oyun Önerinissssss

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar yine ben :p
Oyun oynamak istiyorum loo, ama önerecekseniz %100 online olsun tek oyunculularda kanser oluyorum. Veya hamachi ile felan bağlanıp oynanılabilende olabilir.NostaleTR gibi görev sistemi felan olursa güzel olur (LoL,Dota gibi oyunları önermeyin sevmiyorum.Böyle Chibi karakteri gibi olan eğlenceli olabilecek oyunlar daha hoş :aşık: mümkünse savaş olsun.Niye Nostale'yi örnek verdim online oynarken en beğendiğim oyun oydu onun gibi bir şey önerirseniz süper olur.) Tüm önerenlere teşekkürler.

Son düzenleme:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Don't Starve, multiplayer özelliği gelecek.
March of War, online strateji. Çok büyük bir kitlesi yok.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Zurinqun sen bir konuda paylaşmıştın oynadığın oyunu tıpkı Anime gibiydi şu an da adı aklımda yok bu arkadaşa onu önerirsen sevinir. S4'tü her halde?

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Don't Starve, multiplayer özelliği gelecek.
March of War, online strateji. Çok büyük bir kitlesi yok.
Don't starve daha önce oynadım beğenmedim,March of War, strateji oyunlarına pek bir ilgim yok ama yinede saol.[DOUBLEPOST=1415809759,1415809693][/DOUBLEPOST]
@Zurinqun sen bir konuda paylaşmıştın oynadığın oyunu tıpkı Anime gibiydi şu an da adı aklımda yok bu arkadaşa onu önerirsen sevinir. S4'tü her halde?
S4 duydum araştırdım ama çok hoşuma gitmedi ama yinede thanks :D (Ben sadece çizimlerde daha bi çocuksu tırak olursa dedim anime gibi kastederken.Zevkler ve renkler tartışılmaz :S)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Don't starve daha önce oynadım beğenmedim,March of War, strateji oyunlarına pek bir ilgim yok ama yinede saol.[DOUBLEPOST=1415809759,1415809693][/DOUBLEPOST]
S4 duydum araştırdım ama çok hoşuma gitmedi ama yinede thanks :D (Ben sadece çizimlerde daha bi çocuksu tırak olursa dedim anime gibi kastederken.Zevkler ve renkler tartışılmaz :S)
Anime çocuk işi demeye çalışıyorsun sanki ? :ha: fakat bahsettiğin özellikle de ''Daha Çocuksu'' bir oyun olduğunu sanmıyorum.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anime çocuk işi demeye çalışıyorsun sanki ? :ha: fakat bahsettiğin özellikle de ''Daha Çocuksu'' bir oyun olduğunu sanmıyorum.
Anime çocuksu demeye çalışmıyorum yalnış anlaşılma olmuş :D daha çocuksu derken konusu yine sert ama görüntüler çocuksu. Bir ara nostale vardı oyun ortamındaki kibirliler yüzünden bıraktım.

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
küçükkeni internetten bombom oynardım :D
anima gibiydi şöyle goccuk gibi kafaları vardı bilmem zekalı savaşlı bişiydi

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
küçükkeni internetten bombom oynardım :D
anima gibiydi şöyle goccuk gibi kafaları vardı bilmem zekalı savaşlı bişiydi
Oynadım hatta kuzenimle hala oynuyoruz 40lvl'e yaklaşmakta olan bir hesabımız var (bir süredir oynamıyoruz tüm itemlerin süresi bitti galiba para bile çekmiştik oyuna vay anasını)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
cahilliğim ile beni dövdün resmen :(

birde yeni çıkıcak tf2 beneri animemsi (bilmem belki buda chibi dir)
aynı tf2 gibi skill mkill var japon karakterlere benzettim fps tarzında
Beni yalnış anladın anime derken yani off içine ettim anlatımın baştan anlatiyrum.

Çizimleri daha çok çocuksu gibi bir oyun gibi gösteren ama konusu felan olan online bir oyun. Özellikle kılıç ok gibi şeyler olursa daha iyi olur. Silahlı oyunları çok sevmiyorum (Çocuk felan sanmayın az silahlı oyun oynamadım)