Yardım Oyun Önerisi Düşük Sistemli

OgrBey

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Hayatta kalma oyunları özellikle begenirim
Ekran Kartı 512mb
Tek Çekirdek İşlemci 2.60 Ghz
64 BİT
4GBRAM

zafer356

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düşük Sistem Gereksinimli 4 Oyun;
Don't Starve(18,50 TL)
Terraria(18,00 TL)
This War of Mine(31,00 TL)
How to Survive(4,80 TL)

Dehar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Far Cry (İlk Oyunu)
Mount&Blade: Warband (Türk Oyunu)
Mafia 2 (Ekran Kartın Destekler mi Bilmiyorum)
Dragon Age: ORIGINS (RPG)
PLATFORM OYUNLARI
Hotline Miami
Super Meat Boy
Guacamelee!
FEZ

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Merhaba @OgrBey ,
Hayatta kalma türünde birkaç oyun tavsiyesi sunmak istiyorum. The Long Dark, Hurtworld, Depth, Unturned, Left 4 Dead 2, Terraria, Don't Starve ve Far Cry 1 oyunlarını tercih edebilirsin.

Linkler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
,
,
,
,
ve
buradan daha detaylı bilgi alabilir, oyunu indirebilirsin.

YeQiu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam kusura bakma ama 512mb ile GTA: San Andreas bile zor oynarsın. Acilen yenilemen gerekiyor sistemini

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Hocam kusura bakma ama 512mb ile GTA: San Andreas bile zor oynarsın. Acilen yenilemen gerekiyor sistemini
Ekran kartım bulunmuyor ve 2gb ramım var 30fps sabit GTA:Sanandreas oynayabiliyorum. Bildiğim kadarıyla 4gb ram 2010 yılında yaygınlaştı ve bizim bahsettiğimiz oyun 2004 çıkışlı bir oyun yani çok abartmaya gerek yok. Ayrıca yukarıda öneri verilen oyunlardan 2008'li Farc Cry, 2009'lu Left 4 Dead 2 ve 2014'lü The Long Dark'Da var. Bu oyunlar önerildiyse sizin önerdiğiniz ve kasacağına inandığınız oyunu normal ayarlarda 60 fps'De sabit oynayabilir diye düşünüyorum.

YeQiu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartım bulunmuyor ve 2gb ramım var 30fps sabit GTA:Sanandreas oynayabiliyorum. Bildiğim kadarıyla 4gb ram 2010 yılında yaygınlaştı ve bizim bahsettiğimiz oyun 2004 çıkışlı bir oyun yani çok abartmaya gerek yok. Ayrıca yukarıda öneri verilen oyunlardan 2008'li Farc Cry, 2009'lu Left 4 Dead 2 ve 2014'lü The Long Dark'Da var. Bu oyunlar önerildiyse sizin önerdiğiniz ve kasacağına inandığınız oyunu normal ayarlarda 60 fps'De sabit oynayabilir diye düşünüyorum.

GTA: SA oynarken sabit 30 nasıl alıyorsun ya. O kadar eski bir oyunun optimizasyonu pek iyi değildir, üzerine bir de ekran kartı yoksa ve 30 alıyorsan iman gücü diyelim ona :D