[Oyun önerisi] Yaz geldi ve sıkılıyorum...

?

• Bence oyun oynama, Hobiyle falan ilgilen.

Kullanılan: 4 25.0%
  • Gününü uykuyla geçir.

Kullanılan: 1 6.3%
  • Yazılımcılıkla falan uğraş.

Kullanılan: 9 56.3%
  • -Hiçbiri-

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyrim :3
Moduyla dlc siyle Muhteşem hikayesiyle sıkılmaya başladığın her an seni tekrar kendine bağlayacak bi oyun hele benim gibi hikayeleri seviyorsan oyunda bulduğun her kitabı okuyabilirsin hatta yetmeyince internetten bile araştırabilirsin ( araştırmacı rolü yapabileceğin kadar büyük bi kitap yelpazesi var Hatta yazılmış diğer kitapları yorumlayan kitaplar bile var bknz: Tek göz olaf ifşa) 150 saat kesin oynanış süresi veriyorum sana[DOUBLEPOST=1435570794,1435570703][/DOUBLEPOST]
ah hah hah ilahi kaan697 bey vallahi oturduğum yerden bile ne kadar yakışıklı bir pileyboy olduğunuzu anlayabiliyorum her gün bizim rüyamızda göremeyeceğimiz kızlarla takılıyorsunuz
Bitirmiştim. Bir ara tekrar başlayabilirim.
küçücük çocuksun anladım bari bisiklet bin evinin etrafında asosyalleşme
Yaş ile ne alakası var. Eğer yaşa bakacaksan sekiz yaşında olup, ilmi büyüklerinden çok daha fazla olanı da var; yirmi yaşında olup aptal olanı da var. Hem Türkçe yazımından, senin de çok büyük olmadığın belli oluyor. "olm gidn gezn qarı qız buln tüm yaz eve kapanıonus" cümlesini kuran birinden şahsen pek bir şey bekleyemem.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bitirmiştim. Bir ara tekrar başlayabilirim.

Yaş ile ne alakası var. Eğer yaşa bakacaksan sekiz yaşında olup, ilmi büyüklerinden çok daha fazla olanı da var; yirmi yaşında olup aptal olanı da var. Hem Türkçe yazımından, senin de çok büyük olmadığın belli oluyor. "olm gidn gezn qarı qız buln tüm yaz eve kapanıonus" cümlesini kuran birinden şahsen pek bir şey bekleyemem.
Arkadaş başka yerlerde arayıp bulamadığı ego tatmin etme kaynağını forumda arıyor boşverin, Türkçe çevirisi: ''Benim sevgilim var akılllı olun bilin sizin yok'' o cümlenin

S

sergun26

Ziyaretçi
Sıkıcı değil. Mod paketi 1 aydan fazla sürüyor. Birde üstüne AKK var.[DOUBLEPOST=1435604314,1435604273][/DOUBLEPOST]
Dalga mı geçiyosnu ? Mod paketinin inmesi en az 2 ay alıyor.
Bende en fazla 20 dakikada iniyor. TTNet kullanıyorsan o senin sorunun.

S

Switcher

Ziyaretçi
Cs:GO Aldım memnunum fakat oynayamıyorum hesapta duruyor. Nedeni ise 30 fps de oynamam :( 3 4 Senelik PC :/