DirenCan
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar origin ve steam kütüphanemi süslemek istiyorum cebimi yakıcağım yani biraz. geçen sene battlefiled 4 almıştım bu kez takdiri kaçırma tesellisi olarak bir oyun alıcağım (2 puanla kaçmıştı )
Sistemim :
işlemci : AMD a6-5400K apu with Radeon(tm) HD graphics 3.60 GHz
Yüklü bellek(ram) 4,00 GB
İşletim türü : win 7 ultimate 64 bit
EKran kartım Nvidia GeForce GT 630
Tavsiye istediği oyun türleri
Hayatta kalma olabilir.
Craft sistemi olabilir
Multiplayer veya Co-op (hamachili oluyordu sanırım) olabilir.
Grafik açısından sistemimde kasma yapmıyacak,güzel grafiklere sahip olabilir.
Zombiler olabilir
Fiyat aralığı 20- 55 TL (10 tl indirim kodu ile 40 tl yapıcığım
Bildiğiniz ve sahip olduğunuz ,Bu oyun sağlam dediğiniz, tarifime az çok uyan oyunları paylaşırsanız sevinirim.
Bu listeyi seviyorum
@LostRunner @Zurinqun @Sergunkorowakurwa @KadirBerk @craft_man @Tario76@zombiespaceman1 @cbg2002 @@Tratsel @Schaffer79 @@umut_ @LifeTaker @AzlaazTR @ByTheEfsane @owen_1 @TheACT @@ColdFireTR @Polkakorowakurwa @AxcelaD @MUHDE @Bestia II @GodofMilker @TanerTekinTr@Iskefiyeli18 @Osndbk41 @Rylecls_75 @Chypie06 @Alps @ByNovem @IRFN @_TUNA_ @@Hetanekoq @sakarat15@Pr1sonsoul @lSincapl @Erenbulbul @ErenBeyazkurt @Mmtern @Kuadra @SincapTR @QuarisTR
ve herkes
Sistemim :
işlemci : AMD a6-5400K apu with Radeon(tm) HD graphics 3.60 GHz
Yüklü bellek(ram) 4,00 GB
İşletim türü : win 7 ultimate 64 bit
EKran kartım Nvidia GeForce GT 630
Tavsiye istediği oyun türleri
Hayatta kalma olabilir.
Craft sistemi olabilir
Multiplayer veya Co-op (hamachili oluyordu sanırım) olabilir.
Grafik açısından sistemimde kasma yapmıyacak,güzel grafiklere sahip olabilir.
Zombiler olabilir
Fiyat aralığı 20- 55 TL (10 tl indirim kodu ile 40 tl yapıcığım
Bildiğiniz ve sahip olduğunuz ,Bu oyun sağlam dediğiniz, tarifime az çok uyan oyunları paylaşırsanız sevinirim.
Bu listeyi seviyorum
@LostRunner @Zurinqun @Sergunkorowakurwa @KadirBerk @craft_man @Tario76@zombiespaceman1 @cbg2002 @@Tratsel @Schaffer79 @@umut_ @LifeTaker @AzlaazTR @ByTheEfsane @owen_1 @TheACT @@ColdFireTR @Polkakorowakurwa @AxcelaD @MUHDE @Bestia II @GodofMilker @TanerTekinTr@Iskefiyeli18 @Osndbk41 @Rylecls_75 @Chypie06 @Alps @ByNovem @IRFN @_TUNA_ @@Hetanekoq @sakarat15@Pr1sonsoul @lSincapl @Erenbulbul @ErenBeyazkurt @Mmtern @Kuadra @SincapTR @QuarisTR
ve herkes