Oyun Oynamak İçin İdeal Bir Bilgisayar Arıyorum

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Oyun içinse forum.gamer.com.tr'de bütçeni yazıp toplatabilirsin. Oyun için laptop aldım ben pişman oldum. Z580'den uzak dur. Kullanıyorum ve wifi kartı çok sorunlu.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bir arkadaşım benim için şöyle bir sistem toplamıştı belki beğenirsin(Not: FX işlemcinin fanı çok ses yapıyormuş sanırım yenisini alman faydalı olacaktır.);

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bir de Kendin mönitör seçtin mi tamamdır :)

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asus un da bi leptop u vardıda modelini unuttum 1.500 küsür civarıydı performansıda çok iyi hatırlayınca söylerim[DOUBLEPOST=1412634810,1412634627][/DOUBLEPOST]Casper Lenovo hp nin leptoplarına hiç bulaşmayın beyler 3 ünüde kullandım verdiğiniz paraya yazık hepsi bozuldu 6 yıllık TOSHIBA leptop u kullanıyorum şu an halada taş gibi maşşallah bi num tuşlar sıkıntı çıkardı onlarda yapışmış başka bi sıkıntı yok TOSHIBA da iyidir. Casper iyi fakat dayanıklı deyil kısa süre içersinde pert

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Asus un da bi leptop u vardıda modelini unuttum 1.500 küsür civarıydı performansıda çok iyi hatırlayınca söylerim[DOUBLEPOST=1412634810,1412634627][/DOUBLEPOST]Casper Lenovo hp nin leptoplarına hiç bulaşmayın beyler 3 ünüde kullandım verdiğiniz paraya yazık hepsi bozuldu 6 yıllık TOSHIBA leptop u kullanıyorum şu an halada taş gibi maşşallah bi num tuşlar sıkıntı çıkardı onlarda yapışmış başka bi sıkıntı yok TOSHIBA da iyidir. Casper iyi fakat dayanıklı deyil kısa süre içersinde pert
toshiba sağlamdır casper zate ayrı bi kafa hp kullandım yavaş acer yavaş samsung parça kalitesi kötü ama hızlı

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tam clan vs si nde pc kapanır ama kapanmıyor sadece kasıyor o macundan dolayı veya fandandır

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
4gb ram i3 işlemci 3.3ghz BIOS denilen mübareklerin ekran kartı (marka yazmıyor) shader modla (seus standart) kasmıyor fakat blok ırınca bir kasma söz konusu onda biraz eski oldugu için olabilir 4 yıllık ben performanstan memnunum minecraft 300 fps kadar çıkıyor

not: shader sadece foto çekmek için videolarda yer büyüklüğü yapıyor ama kasmıyor