Değiştir ?Oyun içinse forum.gamer.com.tr'de bütçeni yazıp toplatabilirsin. Oyun için laptop aldım ben pişman oldum. Z580'den uzak dur. Kullanıyorum ve wifi kartı çok sorunlu.
Bana Gold'dan 5 yıllık özel garanti al değiştireyim. Sadece o değil hemde. Windows 8 ile çok kötü oluyor bu pc. Performans sorunları var. Driverlerı sıkıntı. Z580 alma.Değiştir ?
toshiba sağlamdır casper zate ayrı bi kafa hp kullandım yavaş acer yavaş samsung parça kalitesi kötü ama hızlıAsus un da bi leptop u vardıda modelini unuttum 1.500 küsür civarıydı performansıda çok iyi hatırlayınca söylerim[DOUBLEPOST=1412634810,1412634627][/DOUBLEPOST]Casper Lenovo hp nin leptoplarına hiç bulaşmayın beyler 3 ünüde kullandım verdiğiniz paraya yazık hepsi bozuldu 6 yıllık TOSHIBA leptop u kullanıyorum şu an halada taş gibi maşşallah bi num tuşlar sıkıntı çıkardı onlarda yapışmış başka bi sıkıntı yok TOSHIBA da iyidir. Casper iyi fakat dayanıklı deyil kısa süre içersinde pert
hp leptoplar ısındığı zaman kendini kapatıyor performans açısından kötü değil ama düşünsene oyun oynarken bilgisayar kapanı vermiştoshiba sağlamdır casper zate ayrı bi kafa hp kullandım yavaş acer yavaş samsung parça kalitesi kötü ama hızlı
fan çıkışları biraz dar ince olduğundan tozlar takılıyor orda herhafta veya 3 günde bir temizlemen gerekiyor süpürge iletam clan vs si nde pc kapanır ama kapanmıyor sadece kasıyor o macundan dolayı veya fandandır
Bende de hp notebook var. Çok ısınıyor, toz yok.hp leptoplar ısındığı zaman kendini kapatıyor performans açısından kötü değil ama düşünsene oyun oynarken bilgisayar kapanı vermiş![]()
modeli ne bendeki 630 olması lazımBende de hp notebook var. Çok ısınıyor, toz yok.