Oyun Satan Siteler [Yardım!!!]

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.
Artık oyunlarımı orjinal olarak oynamak istiyorum yani daha önceden pek oyun oynamıyordum ve bazı oyunlara başlamak istiyorum. Bana hem oyun satan siteleri bunların içinde steam tarzında programlarda olabilir ve oynayabileceğim eğlenceli oyunları söylerseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
origin var birde bildiğim kadarı ile

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
ben im son günlerde beğenerek oynadığım dead island var sadece onu tavsiye ederim

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.
Artık oyunlarımı orjinal olarak oynamak istiyorum yani daha önceden pek oyun oynamıyordum ve bazı oyunlara başlamak istiyorum. Bana hem oyun satan siteleri bunların içinde steam tarzında programlarda olabilir ve oynayabileceğim eğlenceli oyunları söylerseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
Moderatörümüz cevaplamış origin diye,evet origin de steam gibi ea oyunlarının çoğunlukta bulunduğu bir program,oyun alırken sana bir site önereceğim,fakat reklam olmaması nedeniyle bu siteyi istersen sana öm yolu ile atabilirim.Sitedeki oyunlar gerçek,kaç kez aldım ve piyasada satılanların %20 %30 gibi bir oranıyla ucuz.İstersen siteyi yaz bana.