[Oyun Tanıtımı] Slip [Oyunun ismi Slip -.-"]

Nasıl buldunuz ?

• Konu güzel Oyun Kötü

Kullanılan: 2 50.0%
  • Konu Güzel Oyun Güzel

Kullanılan: 1 25.0%
  • Konu Kötü Oyun Güzel

Kullanılan: 1 25.0%
  • Konu da Kötü Oyun da

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet yine güzel bir oyunla karşınızdayım. Bu oyunu çoğu kişi sever mi bilmiyorum ama sevenler elbet olacaktır oyun çünkü çok güzel.
Oyunda baya ilerlemiştim fakat format attıktan sonra oyunda ki kayıtlarım gitmiş :/. Oyun Çok karelerden oluşmasada bir nevi karelerden yapılma gibi bir şey. Oyunda ki amacımız death run a çok benziyor. Arkamızdan mor bir lazer kovalıyor ve bizde ondan kaçıyoruz. Oyun bu, ama bu kadar kolay değil tabii ki. Önünüze bazen çok kolay, bazen oww show yaptım diyeceğiniz ve bazen de çok iğrenc yapılmıyor bu ,,, diyeceğiniz engeller,parkurlar , aşamalar gibi bir şey işte ileride tam olarak göstereceğim ^^,
Neyse oyunun amacını iyi anlatamadım resimlerle anlatmaya başlayacağım,
Öncelikle kategorileri ayarlayalım.

1. Ana menü
  2. Ana menüde neler var,
  3. Oyun içi resimler,
  4. Ve son olarak boss

Playe tıkladığımızda karşımıza bir map gelir. Maplerin; Normal , Zor , Çok Zor diye zorlukları vardır.
Normal zorlukta 1 yıldız alırsınız , Zor zorlukta 2 , Çok zor aşırı fena acayip mükemmelliyet zorlukta da 3 yıldız.
Diğer yerimiz Challenge
Challenge ta toplam 20 tane bölüm bulunmakta ve istediğiniz yerden başlayabilirsiniz. Burada da zorluk çeşitleri var.
Leaderboards diğer bir yerimiz , adındanda anlaşılacağı üzere en iyiler en süperler ve en harikalar yeri,

Diğer bir yer controls. Buranında resmini aldım fakat gerekir mi bilmiyorum. Burada da işte oyunu oynadığımız kontroller.
Sıra Video da. Burda da işte klasik her oyunda ki gibi grafik ayarlamaları yapılıyor.
Sırada ki yerde Audio. Burasıda tahmin edileceği gibi Ses ayarlama.
Sol kısım bitti, Exit e bastığınızda oyunu kapatıyor -.-",
Sağ kısıma başlayalım.
Unlocks ta açabileceğiniz eşyalar var. İstediği şeyi yapıp açabilirsiniz.

Trophy info ise, Trophy leri içeriyor adından da anlaşılacağı üzere.
Son olarak credits. Oyunun yapımcılarını barındıran yer,
Ana menü tanıtımı bitti sonunda (15 Dakikadan fazladır uğraşıyorum -.-" [Her tanıtımda aynı ama olsun güzel tanıtmaya çalışıyorum ^^])
Sırada ki kategori - Oyun içi resimler. Oyunda ki amacımız , oyunda ki parkurlar , bizi kovalayan lazer vs vs.

Bu mor lazer yavaş olduğumuzda veya beklediğimizde, afk bıraktığımızda vs vs çarptığımızda bizi eritiyor kırıyor parçalıyor unufak ediyor.
_
Başta söylemeyi unuttum. Oyunda ki karakterimizin 2 tane rengi var. Kırmızı ve mavi. Kırmızı olduğumuz da kırmızı blocklar, dikenler aktif oluyor, mavi renkli olduğumuzda da aynı şekilde mavi renkli dikenler vs aktif oluyor. Oyunda bir de küçük küpler puanlar var. Mavi renkli küpleri mavi rengiyle alabiliyorsunuz, Kırmızı renkli küpleride kırmızı rengiyle.
Gördüğünüz Gibi kırmızı rengiyle kırmızı platformları açtık 1.resimde ve alttaki dikenlere çarpmadan geçtik. 2.resimde de gördüğünüz gibi kırmızı dikenler kırmızı rengiyken açık. Mavi rengiyle geçmezsek dikenler yine lazerde ki aynı tepkiyi verecektir.
Evet mavi renkli platformlarda aynı şekilde mavi rengindeyken açılıyor. Anlaşılmıştır umarım.
Aynı şekilde Mavi küçük küpler mavi rengiyle toplanıyor, kırmızı küplerde kırmızı rengiyle.
Aldığınız puanlar sol alt tarafta gözüküyor.
Oyun içinden tanıtmadığım bir şey daha var. Orta üstteki yer. Oyunda belli checkpointler vardır. Onları açtığınızda öldüğünüzde orda başlarsınız felan. Checkpointi açtığınızda 1X , 2X olur ve her checkpointte artar. Öldüğünüzde sıfırlanır. Sağ üstteki ve sol üsttekini tam olarak çözemedim.
Son olarak boss uda tanıtalım ve bitirelim. Boss her bölüm sonu gelir ve yendiğiniz de diğer bölüm açılır.
Oyun bundan ibaret.
Oyun steamde 8 TL dir almak isteyeniniz olursa linki burada bulunduralım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bir sonra ki oyun tanıtımınlarında görüşmek üzere.!

[Eski oyun tanıtım konularım : Big Head Bash[ https://forum.gamer.com.tr/konu/big-head-bash-browser-online.213759/ ] [Browser oyun. Önceden hayvan gibi saatlerce oynardım simdi hesabım hala yaşıyor mu bilmiyorum :(]
Soundodger+ [ https://forum.gamer.com.tr/konu...abanli-muezik-kategorisinden-bir-oyun.211658/ ][Steamde 14 TL miydi neydi aldım gayet eğlenceli bir ritim oyunu.][Konuda tanıttığım browser oyunu]
Ve Kawai Run 2 [ https://forum.gamer.com.tr/konu/kawai-run-2-browser-multi-single.195111/ ][Browser, bunuda hayvan gibi oynardım ya ah eski günler sonra ban yemiştim beni hack zannetmişlerdi :(]
Timberman : [ https://forum.gamer.com.tr/konu/eski-oyun-tanitimlarina-geri-doendue-timberman.323924/ ] [2 TL steamde bulunan gayet zaman geçirmelik bir oyun.]

Son düzenleme: