Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Enderman ile karşılaşmamda o çıkardığı sesden korkmuştum.Sandalyeden düşmüştüm.O günden beri pek sevmiyorum oyunu.
NOT: Survivaldan halen korkuyorum.
Çok iyi hatırlıyorum demiri elimle kırmıştım 10 dk kırılmadı sonra kırıldıktan sonra hiçbir şey vermediği için klavyeye yumruk attım klavyenin 4-5 tuşu parçalanmıştı
Zombiyi knk sanıyordum onla fantazilere giriyodum. Sonra gelip kesmişti beni
Ev yapmıştım. Sonra kılıcı bilmezdim. Kürekle fln dalardım. Neyseki ilk başladığımda neyi nasıl kıracağımı biliyordum.
Enderman'la ilk karşılaştığımda ALTIMA yapmiştım. O derece.
rpg de komutları bilmiyordum ve öyle maden ara gibi komut verirdim insanlara ve herobrine var diye söylerdim ve herobrinenin ne olduğunu bilmezdim ve tak opdan ban yerdim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.