Oyuna Başladığınızda Yaptığınız Noobluklar

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben Her Kişide Aynı Dünya Olacak Diye Yanlış Hatırlamıyorsam Burak Oyunda Kanalına Elmas Bulma Yöntemi Diye Video İzlerken Oradaki Aynı Dünyadayım Diye Onun Evinin Yerini Falan Aramıştım Onun Elmas Bulduğu Yerlerde Bende Elmas Bulacaktım Yaklaşık 2-3 hafta Dünyalar Aynı Olduğunu Düşünüyordum Sonra FareDüşmanı Videosunda Videonun Altında Egenin Oynadığı Survival Seed Tarzı Yazılar Görünce Araştırdımki Seed Diye bir şey Varmış :p

Bukkit Sunucu Kurmayı Paralı Sanıyordum Hamachide Turnuva73 Diye Ağa Girmiştim Orada Bukkit Sunucular Vardı Nasıl Kuruyorlar Diye Merak Ediyordum Aylık Kaç Para Veriyorlar Diye Sonra Normal Sunucu Açmayı Öğrendim Bukkit Olmadan Vanilla Solar Survival Açıyordum O Zamanlar Sunucu 24/24 Oluyordu Çok Seviniyordum Biraz Zaman Sonra Bukkit Kurayım Dedim İlk Araştırışımda Kaç Para Diye Merak Ederek Araştırıyordum Sonradan Öğrendim Bedavaymış :p

DeatHArroW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tam 3 gün creative modunda oynarken hayatta kalma modunda oynuyorum sanmıştım oyun çok berbat gelmişti sonradan anladım

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
yere 2x1 bir çukut kazıp geceyi orada geçirdim.
Böylece zombilerden kaçtığım için oyunun bugunu bulduğumu sandım.
:(

croopor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk evimi tam yapıyorum survivalde, kulaklık da takılı. Arkamdan creeper gelip cztt diye ses çıkarmasın mı? Pat düştüm yere orta mı yüzük parmağım mı çıktı evim de patladı FSAD:afsd:Dfs

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
GameMode 1 de ev yapmıştım. Ondan sonra survival moda geçmek için /gamemode 3 yazmıştım. Gm 3 te adventure moda geçiyormuş halbuki :D Sonra etrafı kıramayınca oyunum cracked olduğu için kırılmıyo sanmıştım

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Moblardan cok korkardim ve 20 blok yukseklige cikip kartopuyla örumcek oldurmeye calisirdim
-ÇakmakTaşı ve Çelik`i kesfettigim zaman tahtadan evimi yakayim sonra sondururum dedim eglenceli geldi sonra ev yandi :D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Oyuna İlk Başladığımda Sunucuları Gördüm ve Sunucuları Survival'de Yapıp Oraya Herkezin Gelebileceğini düşündüm.Survivalde Sunucu Mapı Yapmaya Başladım Düşünün Okadar Malzemeyi Survival'de buluyorsunuz.Ayrıca Topraktan Ev Yapıp Sadece Güneşi Görebileceğim bi Delik Açıyodum.Yatak,Kapı Daha Onları "Craft" Etmeyi bırakın Eşya Craft Edilebildiğini Bile Bilmiyordum.

Bknz 4 sene öncesi

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
modları mods klasörü yerine .minecrafta atardım forgeyi bilmezdim sonra hunger games modunu yükledim gerçek hunger games sandım ve tüm adamları gamemode 1 (creative) de öldürmüştüm ödül var sanıyordum[DOUBLEPOST=1420746370,1420746324][/DOUBLEPOST]
Oyuna İlk Başladığımda Sunucuları Gördüm ve Sunucuları Survival'de Yapıp Oraya Herkezin Gelebileceğini düşündüm.Survivalde Sunucu Mapı Yapmaya Başladım Düşünün Okadar Malzemeyi Survival'de buluyorsunuz.Ayrıca Topraktan Ev Yapıp Sadece Güneşi Görebileceğim bi Delik Açıyodum.Yatak,Kapı Daha Onları "Craft" Etmeyi bırakın Eşya Craft Edilebildiğini Bile Bilmiyordum.

Bknz 4 sene öncesi
aynen craftı bilmiyordum bende[DOUBLEPOST=1420746400][/DOUBLEPOST]rpg sunucusunda ooc ve me do kullanmazdım ve ban yerdim!

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Jungle biyomunda, yaprakların içinde doğdum. Blokları mouse ile basılı tutarak değil hızlıca basarak kırmaya çalıştığım için 5dk boyunca kıpırdayamadım. Oradan kurtulunca da göremediğim bir şey beni öldürdü :(
Başladığımda dünya kaydetmeyi ve devam etmeyi bilmiyordum. Sürekli yeni dünya açıyordum :(