Ekmek atınabi napalım bizimde yavrularımız olsun besleyelim onları ekmekle falan fişan![]()
adam haklı beyler dağılın1)Binek Hayvan
2)Aether gibi rahatlatıcı bir realm
3)Kendimizi yanlız hissetmemek için yapay bir arkadaş
4)Yeni madenler
5)Yeni bosslar
6)Yeni dungeonlar
7)Yeni pasif nötr ve saldırgan moblar
8)Cinsiyet seçimi
9)Rüya görme
10)Saldırgan moblarla arkadaş olabilme özelliği...(Mesela endermanin yanına gidip sarılabilme özelliği) Süper olurdu bee!!
11)Herobrine gibi saldırgan insanlar
12)Millianiré modundaki gibi insanlar olabilirdi.//Örn//(Ticaret,yardım,düşmanlık,rütbe(ünvan),ordu kurma vs. gibi)
13)Daha gelişmiş köylüler ve farklı köylü türleri(Gardiyanlar,Zırhçılar,Silahçılar,Aşçılar,Demirciler vs...)
14)Ve elbette görünür balıklar ve kraken gibi veya su ejderhası gibi deniz bossları, ve elbette birçok farklı balık tutabilme...(Vay be harbi süper olurdu)
Konu daha önce açılmıştı ama kapandı mı bilmiyorum.
Daha önce dediğim gibi...
-Cinsiyet seçimi
Ben kontrol edebiliyorum. Havucu takip ediyor üstündeyken domuzun.[DOUBLEPOST=1368692793][/DOUBLEPOST]binek sistemi var zaten saddle ile domuza binebiliyosunuz ama kontrol edemiyosunuz kontrol gelse ben onada razıyım![]()
Ben skydazdan veya modforge loader yapınca mc çöküyor açılışta. Ondan normalde gelse güzel olur.Bunların hepsini skydaz.com dan bulabilirsiniz.
versiyon ile uyumlumu yoksa bilgisayar kaldırmıyormu?Şu yapay arkadaş diyenler, onun bir modu var çete kuruluyor savaşılıyor vs. seni takip ediyor. Bir videoda görmüştüm adını bilemiyorum.[DOUBLEPOST=1368692668,1368692517][/DOUBLEPOST]
Ben kontrol edebiliyorum. Havucu takip ediyor üstündeyken domuzun.[DOUBLEPOST=1368692793][/DOUBLEPOST]
Ben skydazdan veya modforge loader yapınca mc çöküyor açılışta. Ondan normalde gelse güzel olur.
Domuz mu? onu kontrol bile edemiyorsun.