Oyuna eşya eklemek

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet millet tam olarak istediğim şey, mesela 1 tane odundan kılıç olcak ben bu eşyanın texturesini değiştiricem ama oyuncu yaptığı zaman eski texturesiyle kalıcak. Kısaca eşyalara texture eklemek mümkünmü ?

-----------------------------------------------------------------------------------
Mod'lu server yerine çok daha muhteşem projeler var aklımda :3
-----------------------------------------------------------------------------------

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladığım kadarıyla eşyalara fazladan texture yüklemek istiyorsun senpai. Hmm emin değilim fakat bunun için bir program vardı diye hatırlıyorum. Bende RPG Maker MV ile rpg oyun yapıyorum. Başarılar sana kolay gelsin :)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Eğer emerald-tools plugini permission gerektirseydi, texturepack'e falan gerek olmazdı bunu yapmak için. Permission gerektiren bir plugin bulabilirsem yazarım.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Sadece adminin yapabileceği belirli bir kılıca texturepack ekleyerek yeni bir eşya üretmek istiyorsunuz. Yani zümrüt kılıcı siz yapacaksınız ama başkaları permissionları olmadığı için yapamayacak. Böyle bir plugin belki işinizi görebilirdi.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Haa şimdi anladım. Evet bayağı mantıklı bir fikir fakat yapımcısından izin alıp permission ekleyemezmiyiz :/

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Uzun zamandır bu özelliğin peşindeyim. 1.8'de mümkün olan bir şey, örneğin sunucuda /i bowl:100 1 yazıp aldığın eşya texturesiz olarak gelmekte. Çok araştırdım ve bu datalı itemlere texture koyulabileceğini buldum fakat hala yapabilmiş değilim. Tamda şu an tekrar aramaya başlamıştım. Bu özelliği bulursam sanada seve seve veririm. ^_^

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bedrock'un texture'ünü değiştirip enchant basabilirsin.

WhisperB

Whisper NETWORK
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır bu özelliğin peşindeyim. 1.8'de mümkün olan bir şey, örneğin sunucuda /i bowl:100 1 yazıp aldığın eşya texturesiz olarak gelmekte. Çok araştırdım ve bu datalı itemlere texture koyulabileceğini buldum fakat hala yapabilmiş değilim. Tamda şu an tekrar aramaya başlamıştım. Bu özelliği bulursam sanada seve seve veririm. ^_^
Bana da verirsen çok mutlu olurum.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
1.9'da damage'lı bir item için farklı bir texture kullanabiliyoruz resourcepack'larda mesela elmas çapaya 1601 farklı (Çapanın kendisi dahil) item texture'u koyabilirsin. Komut bloğu bilgin varsa veya başka bir şeyle yapabiliyorsan elmas çapayı farklı bir item olarak kullanabiliyorsun. Şu anda o yöntemi ben kullanıyorum mesela.
Youtube'da Tutorial'ları var.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9'da damage'lı bir item için farklı bir texture kullanabiliyoruz resourcepack'larda mesela elmas çapaya 1601 farklı (Çapanın kendisi dahil) item texture'u koyabilirsin. Komut bloğu bilgin varsa veya başka bir şeyle yapabiliyorsan elmas çapayı farklı bir item olarak kullanabiliyorsun. Şu anda o yöntemi ben kullanıyorum mesela.
Çok daha değişik bazı şeyler var tek ondan ibaret değil.Yani gidip oyuna modsuz pluginsiz recipe ekliyosun. :D

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
1.8 'de de yapılabiliyor damage'lı itemlere texture.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
1.8 'de de yapılabiliyor damage'lı itemlere texture.
Hayır 1.9'da eklendi(eklenecek) bu özellik.
Çok daha değişik bazı şeyler var tek ondan ibaret değil.Yani gidip oyuna modsuz pluginsiz recipe ekliyosun. :D
buda komut bloğu ile ama crafting table ile yapıldığını sanmıyorum onun yerine ya yere bir kaç item atıp başka bir item çıkartıyorsun ya da dropper tarzı bir şeyle ekliyorsun.