Oyuna giremiyorum

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6.2 kullanıyorum ve mod yüklemeye çalışırken .minecraft/versions/1.6.2_Forge/1.6.2_Forge.json u not defteriyle aççtım ve seçili programı not defteri olarak kaldı artık minecraft ta server girince veya yeni dünya açınca otomatik olarak minecraft ı kapatıyor.
json dosyası için seçili program kullanmamayı nasıl değiştirebilirim ya da not defterini tamamen kaldırabilirim

cancarlokaya0755

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapacağın Çok Kolay Bir şey var Kardeşim Sadece Minecraftta mod yüklemeyi seviyorsun gibi gözüküyor fakat eğer minecraft ekranında kutucuk içinde Force Update Diye bir şey var onu işaretle düzelceğine eminim. Yardımcı olduysam çok mutlu olurum :)

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bilgisayarın Ram + Ekran Kardını yükselt ve işletimini i5'e geçir eğer oyun oynicaksan bendekiler :
8gb Ram
intel core i5
256 ghz
2 gb ekran kartı
Bunlar Sayesinde 4 Oyun Minimum Garanti :)

Yok sorun o değil :D
Eskiden saatlerce oynadığım oyunları açınca pc takılıyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum önceden az oynadığım oyunda hiçbir sorun yok amaçsızca onu oynuyorum :D

cancarlokaya0755

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani işlemeci sistemi sağlammı bir benim yazdığım kriterlerde soylersen daha iyi yardımcı olmaya çalışırım :)

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunu çözdüm 1.6 da force update yok ta X-Ray yüklerken 1.6.2 jarındaki ayarlarla oynanmış ve modlardan 2 si çakışmış[DOUBLEPOST=1373990749,1373990685][/DOUBLEPOST]*spam yapma* bölümünde x ray yazıyor

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorunun sebebini bilmiyorum x raydaki dosya adı değiştirme json u not defteriyle açma ya da mod uyumuszluğu ama çözüldü dediğin gibi 1.6.2 yi yeniden yükledim bilgisayarı ger yükledim note defteri sorunu gitti modları da yeniden kurdum ama sonuçta sorunsuz çalışıyor:)