Malesef CalismadiPHP:on join: branch 100 send " "
skQuery gerek galiba, yok yüklemem diyorsan ;Malesef Calismadi
on join:
loop 100 times:
send " "
Dostum Boyle Yapa Bilirmisin Oyuncu Oyuna girdiginde Bu Komut Devreye girsin sohbetimitemizleskQuery gerek galiba, yok yüklemem diyorsan ;
PHP:on join: loop 100 times: send " "
Malesef bi sey sorucam dostum bi komut yazarmisin misal oyuncu yetkisi olmazsa bu blogu yere koyamasin misal spawner 52 kodu ve ya kiriktasi 4 koduÇalışmassa sole teldeyim deneyemiyorumPHP:on join: Execute player command "sohbeti temizle"
Çalışmadimi son derse gidecem atarim eve gidinceMalesef bi sey sorucam dostum bi komut yazarmisin misal oyuncu yetkisi olmazsa bu blogu yere koyamasin misal spawner 52 kodu ve ya kiriktasi 4 kodu
On break 52:
permission: koy.yasak
permission message: &bBunun için yetkin yok.
stop
Olmadi malesefBasit eve gidince yaparım
Çalışmadimi son derse gidecem atarim eve gidince
denePHP:On break 52: permission: koy.yasak permission message: &bBunun için yetkin yok. stop
Bayağı iyi sallamışsın :/Basit eve gidince yaparım
Çalışmadimi son derse gidecem atarim eve gidince
denePHP:On break 52: permission: koy.yasak permission message: &bBunun için yetkin yok. stop
place mob spawner:
player doesn't have the permission "place.spawner"
cancel event
send "Bu bloğu koymaya yetkin yok."
calismadi budaBayağı iyi sallamışsın :/
PHP:place mob spawner: player doesn't have the permission "place.spawner" cancel event send "Bu bloğu koymaya yetkin yok."
Ne hatası veriyor?calismadi buda
Ne hatası veriyor?
Sonraki harf ' değil " olacak tam kopyalayamamışsın sanırım.[Skript] Invalid use of quotes ("). If you want to use quotes in "quoted text", double them: "". (Server restart.sk, line 4: send "Bu blo?u koymaya yetkin yok.')