Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Çömezlikler :D

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yine sevmiyenler kazanıcaktır , çünki forumun %75 i sarı bücür ü saçma buluyor veya sevmiyor .

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yine sevmiyenler kazanıcaktır , çünki forumun %75 i sarı bücür ü saçma buluyor veya sevmiyor .
hayır sen kavgacısın niye sarı bücürü sevmiyorsunki niye onu kapatmaya çalışıyorsun o sadece benim emekle ümitle yaptığım bi skindi sen onu kötülüyosun! insanların hakkını yemeye hakkın yok ve
niye seni etiketledimki al gerçek herobrine!

meb iddia ediyor!

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hayır sen kavgacısın niye sarı bücürü sevmiyorsunki niye onu kapatmaya çalışıyorsun o sadece benim emekle ümitle yaptığım bi skindi sen onu kötülüyosun! insanların hakkını yemeye hakkın yok ve
niye seni etiketledimki al gerçek herobrine!

meb iddia ediyor!

biraz fazla saçmalamaya başladın .

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yasin 10 yaşında kusura bakma kardeş. Adminler onu sevmiyordu seninle dalga geçiyorlardı uyan artık :DASD:A
o bi dalga geçme değildi şimdi ağır bi küfretçem ama küfür yasak diye etmiyorum yoksa çok ağır bi küfür ederdim sen yanlış biliyosun oxuruk bana mesaj atmıştı o sarı bücürü yaptığım zaman şöyle bir mesaj attı:
Dostum sakın yanlış anlama sadece yazdığın şey çok hoşumuza gitti.Çok şirin olmuş.O yüzden sana kullanmak istersen 1 hafta için ''sarı bücür'' rütbesi vermek istiyoruz.Gönlümüzde taht kurdun :)

bunu oxuruk dedi istersen bunu koypyala mesaj yaz ona yapıştır de soru sor dedinmi diye cevap verir sana