Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Çömezlikler :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuna ilk girdiğimde daha öncede az da olsa videolarını izlemiş olduğumdan gece yenecek etleri önceden toplamam gerektiğini biliyordum. birkaç domuz öldürüp etrafda gezinirken zaman akıp geçti ve havanın karardığını farkettim ben gecenin sabahki gibi normal geçeceğini düşünürken çıtırtılar ve öğürtüler duymaya başladım. Birden zınnk diye bir ses ve canım yarıda Skeleton Beynime bir ok fırlatıverip canımı yarılamıştı. ilk şoku atlattıktan sonra blirsiz biyerlere koşmaya ve elimdeki sopayla etrafa vurmaya başladım ve 2. oktan bir şekilde kaçtım. Buişin böyle gitmeyeceğini anlatınca bir tümseğin içini bir iki blok kazdıktan sonra grişi bi güzel toprakla kapadım ve bütün gece o kapkaranlık 2 blokluk kutunuun içinde kapalı kaldım.(ha bu arada ocak , çalışma masası filan bilmiyorum yani. :D)

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fırını bulamadım nasıl yapıldıgını internet olmadıgı için bakamıyodum. Etleri hep çiğ yiyiyordum. Sonra oyunu sildim ama meger arkadas söyledi kömür çıkar ve 8 taştan fırın yap dediğinde aklım basıma geldi.