Frienderman
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
bende dışarıda enderman gördüm korktum weather thunder yaptım içeri kaçtı o an kalbim kolbastı oynuyoduEvime birden enderman ısınlandı azdahaha kalpten gidiyodum![]()
bende dışarıda enderman gördüm korktum weather thunder yaptım içeri kaçtı o an kalbim kolbastı oynuyoduEvime birden enderman ısınlandı azdahaha kalpten gidiyodum![]()
Beni zombi kovaladı o zamanlar yeni başlamıştım sağımı solumu toprakla kapattım mağaradaydım yukarısıda açıkmışİlk Başladığımda Canavar varmı bilmiodum hava karardığında örümcek görmüştüm beni kovaladı sonra örümcekten kaçarken
Altımı Kazıp Üstümü Toprakla Kapattım Akşamı Öyle Geçirdim![]()
Bir konu 2 haftadan fazla süre sonra yorumlanırsa hortlamış olur. Bir günlük konu hortlamaz.Beyler konuyu hortlatmayın
Bu konunun ne zaman açıldığını bile hatırlamıyorum konu açılalı baya zaman oldu ve hortlatma kuralları diye bir şey mi var bunu neye dayanarak söylebiliyorsun kısacası çok önce açılmış bir konu daha da nerden bulup mesaj atıyorsunuz fikrim yokBir konu 2 haftadan fazla süre sonra yorumlanırsa hortlamış olur. Bir günlük konu hortlamaz.
Bu çok önce açılmış konu fakat 1 hafta aralıkla mesaj atılmış bir konu. Aslında hortlatmak kavramı üyelerin bulduğu bir şey tabi ki böyle bir kavram yok kısacası sen "konuyu hortlatmayın" derken spam yapıyorsun. Kuralları okumanızı tavsiye ederim; https://forum.gamer.com.tr/yardim/sartlarBu konunun ne zaman açıldığını bile hatırlamıyorum konu açılalı baya zaman oldu ve hortlatma kuralları diye bir şey mi var bunu neye dayanarak söylebiliyorsun kısacası çok önce açılmış bir konu daha da nerden bulup mesaj atıyorsunuz fikrim yok
Googlede bir şey arıyon mc ile hemen burası çıkıyoBu konunun ne zaman açıldığını bile hatırlamıyorum konu açılalı baya zaman oldu ve hortlatma kuralları diye bir şey mi var bunu neye dayanarak söylebiliyorsun kısacası çok önce açılmış bir konu daha da nerden bulup mesaj atıyorsunuz fikrim yok
aynenTavuk öldürdüm, tüyü bıçak sandım, zombiye daldım ve sonra X_X