_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
biliyomYeni anladın?B u hesapların hepsi şu sarı bücür saçmalığını başlatan yasine ait.
biliyomYeni anladın?B u hesapların hepsi şu sarı bücür saçmalığını başlatan yasine ait.
Belkide adamın(10 yaşında çocuğa adam diyorumbiliyomama yalan söylüye hepsi farklı pcden açılmış
ama aynı internetse bide 10 değil 14 yaşındaBelkide adamın(10 yaşında çocuğa adam diyorum)3-4 tane bilgisayarı vardır?
O zaman çocuk gibi davranmasında çocuk demiyelim.Benden iki yaş büyük 7 yaşındaki biri gibi davranıyo :/ama aynı internetse bide 10 değil 14 yaşındaama 10 yaşında gibi davranıyo
bence 6 yaşında gibi davranıyo kelimeleri bu multi hesap değil buuuuuuuuuuuuuuuuu öle diyo ve bende 12 yaşındayım senle aynıO zaman çocuk gibi davranmasında çocuk demiyelim.Benden iki yaş büyük 7 yaşındaki biri gibi davranıyo :/
Ben ocakta 13 olcam inşallahbence 6 yaşında gibi davranıyo kelimeleri bu multi hesap değil buuuuuuuuuuuuuuuuu öle diyo ve bende 12 yaşındayım senle aynı![]()
bende 13 şubatta 13 olcamBen ocakta 13 olcam inşallah![]()
Ben 12sinde sen kaçında?bende 13 şubatta 13 olcam
onlar dostlarım ban yediler ve banı sonsuz sandılar ve forumu bıraktılarneyse sonuçta bunun hesabı @spideryasin ve sanırım sarı bücürde o çünkü hepsinin ismi spideryasin XXspideryasinXX XXspider_yasinXX ??
onlar dostlarım ban yediler ve banı sonsuz sandılar ve forumu bıraktılaronlara banlarının geçtiğini söylemiyorum
Bak söylemiştim böyle yapıyo diye.bende 13 şubatta 13 olcam
neden ismin aynı bak sen her ikisisinonlar dostlarım ban yediler ve banı sonsuz sandılar ve forumu bıraktılaronlara banlarının geçtiğini söylemiyorum