oyunbaz.network | CRACK mi? PREMIUM mu? oylaması.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Premium olması gerek. Zaten normalde "crackli" sunucu olmaması lazım. Yasal olarak uygun olmayan bir şey.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Dostum global piyasadan bahsediyoruz, yoksa forum konusuyla bile hub sunucusuna 100 aktif oyuncu çekebileni gördüm. Eğer iyi bir sunucuysan ve 2-3bin dolarlık reklam yapabiliyorsan zaten 100 online'ı vuruyorsun. Eğer hedefin +500 ise o zaman strateji çok önemli, ama yinede 10-15bin dolardan fazla harcaman gerekli reklama.
Hmm. Bence bi tekrar oku. Global reklam piyasası dediğin, Her ülkeden oyuncu toplamak olur. Ve o kadar bütçeye çıkman, İtalyanca,Rusça,İspanyolca,Almanca,İngilizce vs. vs. dillere çevirmen falan demek. Dostum sadece Amerika ve Türkiye lokasyonlu sunucu. Ne yaptın ?! Amerika içi en fazla 400 dolar yeterli olur başlangıçta 100 200 online görebilmen için. Hatta artar bile. Reklam stratejiside evet önemli. Eğer iyi bir reklamcı(Böyle antin kuntin serverlardan 2 3 player çekenlerden bahsetmiyorum) tutarsan zaten aynı bütçe + reklamcı parasıyla 400 online'a kadar çıkarsın. 10bin dolar nedir :/

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium kullanan bir birey olarak, Crack oyunu verdim. Kesinlikle çok başarılı bir Network olacağına eminim. Başarılar, İyi forumlar.

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Crack Her Zaman Adil Bir Oyun Türüdür (Hem Premiumlarda Girebilir) Herkesin Oyun Oynamaya Hakkı Vardır Oyuna 80 Tl Veremeyinlerinde Para Vermeyip Daha Kısıtlı Yararlanan İnsanlarında Bunun Bir Tür Demo Sürümü Gibi Düşenbilirsin Ee Şimdi Çıkıp Hile Sorunu Falan Diyeceklere Network Domaini Alacak Kadar İddalıysanız Hileninde Bir Engelini Bulabilirsiniz
Kendi Görüşümdür Oyunbaz Networkda Oynayacağım Zaten Bir Oyunbaz Fanı Olarak Neyse Kolay Gelsin

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
4.000 Kişi oy vermiş. Yani 4.000 Oyuncunuz var. Farkeder mi? .asdasd
Lapisli faction sunucularına " kötü sunucu keşke lapissiz olsa " diye yazıp millete lapissiz sunucu açın geliriz diyen 50 anti-lapiscinin 49 u o sunucular açıldığında " lapis yok çok zor " diyerek lapisli faction sunucularda oynamaya devam ediyor. Bence çok fark eder.