abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
Yöneticilerden rica edip ip adresini alıp guzel bi dövmek yeterli olurmu acaba ?Hani tipik bıkmaz,usanmaz v-elet tipler olur ya.
Yöneticilerden rica edip ip adresini alıp guzel bi dövmek yeterli olurmu acaba ?Hani tipik bıkmaz,usanmaz v-elet tipler olur ya.
Atom bombası ve uydu lazerleriyle yok etmek daha temiz olur.Yöneticilerden rica edip ip adresini alıp guzel bi dövmek yeterli olurmu acaba ?
Ne kadar da hayal gücün gelişmişPeki beynimi çöpe atıp arduino kullanabilir miyim?
Ve bence ubuntu @FroZenBrainTR nin yabancı kız arkadaşı. Siz yalan sölüonuz size para vermiş
Robotistan önerimdir ben sipariş ettim mi ertesi gün hemen geliyor , bazen ise anında geliyorHadi hayırlısı bende arduino sipariş ettim daha kargolanmadı bu arada projen güzelmiş ._.
Fener ver.2013'ten 2015'e kadar buz dağında kalmıştım her şeyi kaçırdım D:
Aydınlat beni kaptan!
İlk başlayanlar için ideal diye düşünmüştüm?Çok eksik kalmış... İnternette bununla ilgili tonlarca instructable var.
Bunu sen istedin (Not takım tutmuyorum)Robotistan önerimdir ben sipariş ettim mi ertesi gün hemen geliyor , bazen ise anında geliyor.[DOUBLEPOST=1437566352,1437566305][/DOUBLEPOST]
Fener ver.
S-k-y-p-e... (Anladı o siz konuşmaya devam edinİlk başlayanlar için ideal diye düşünmüştüm?
Artık aydınlandın.Bunu sen istedin (Not takım tutmuyorum)
![]()
İlk başlayanlar için ideal proje blinktir evlat, bluetooth modülü ile android yazılım bilgisi olmadan araba kullanmak değil...İlk başlayanlar için ideal diye düşünmüştüm?
Zaten robotistan bugün gece 00:47 de sipariş ettimRobotistan önerimdir ben sipariş ettim mi ertesi gün hemen geliyor , bazen ise anında geliyor.[DOUBLEPOST=1437566352,1437566305][/DOUBLEPOST]
Fener ver.
Sonuçta bu da "Yeni başlayanlar" konusuna giriyor.[DOUBLEPOST=1437569690,1437569660][/DOUBLEPOST]İlk başlayanlar için ideal proje blinktir evlat, bluetooth modülü ile android yazılım bilgisi olmadan araba kullanmak değil...
Bugün veya yarın gelir.Zaten robotistan bugün gece 00:47 de sipariş ettim
Girmiyor, maalesef girmiyor.Sonuçta bu da "Yeni başlayanlar" konusuna giriyor.[DOUBLEPOST=1437569690,1437569660][/DOUBLEPOST]
Bugün veya yarın gelir.