İyi kullanmalar
Kod:on death: victim is player attacker is player broadcast "&b%victim% &4isimli oyuncu &b%attacker% &aTarafından Öldürüldü!"
Tab yerine spaceForumda tab lar işe yaramıyor.Bi ara atarım.
on death:
attacker is blaze
victim is player
broadcast " &4%victim% &7 isimli oyuncu &a%attacker% &7Tarafından öldürüldü!"
Post Kasmıyorum Sana Katılıyorum Yazıcaktım. Vallahi BillahiSpaceleri kabul etmiyor.Using tab vs vs diyor.[DOUBLEPOST=1428229323,1428229259][/DOUBLEPOST]
Ulan salak herif Her yerde post kasmayı bırak şimdide yukarıdaki yazdığım skripti post kasmak için yapıyorsun YÜRÜ GİT!
Post Kasmıyorum Sana Katılıyorum Yazıcaktım. Vallahi Billahi
Bana İnan Gerçekten'de Post Kasmıyorum.Evet O Yüzden Tüm Map ve Sunucu Tanıtımına "Başarılar" Yazıp Gidiyorsun,Post'umu Kopyalayıp Yapıştırıyorsun.Eminmki Post Kasmak Değildir.Hadi Yürü İşine Git.
Kasmıyor musun ? Akıl var mantık var yani .Post Kasmıyorum Sana Katılıyorum Yazıcaktım. Vallahi Billahi
Kastığımı Nereden Biliyorsunuz Belki;Kasmıyorum.Kasmıyor musun ? Akıl var mantık var yani .
Kastığımı Nereden Biliyorsunuz Belki;Kasmıyorum.
Öyle Yaptıysam Özür Dilerim.Her Konuya Başarılar Diyip Başkalarının Post'unu Tekrardan Yapıştırmak "POST KASMAK" Sayılıyor.
Hâla bu Tür Mesajlar Atarak Post Kasıyorsun.Öyle Yaptıysam Özür Dilerim.
victim'i mob veya entity YADA blaze olarak değiştirdiğinde: Hop al sana scriptKonuyu okumadan mesaj yazma.Blaze tarafından öldürüldüğünde diyor.Ayrıca arkadaşa skripti verdim konu kapanabilir.
Post Kasma.Sonuçta İsteği Verilmiş.Nereyi Değiştireceğinide Belirtmemişsin.Belki daha Yeni Başladı Ne Biliyorsun?victim'i mob veya entity YADA blaze olarak değiştirdiğinde: Hop al sana script![]()
O zaman belki profesyonel ve biryerin kodunu unuttu. Ne biliyorsun ? sen de şu an post kasıyorsun. ben orada verdim evet. ama sende yazmana gerek yoktu. Hadi şu kavgayı bırakta işimize gücümüze gidelim.Post Kasma.Sonuçta İsteği Verilmiş.Nereyi Değiştireceğinide Belirtmemişsin.Belki daha Yeni Başladı Ne Biliyorsun?