- En iyi cevaplar
- 0
Kod:
on death of player:
[tab]attacker is player
[tab]if chance of 50%:
[Tab][tab]execute console command "/give %player% skull 1 3 {SkullOwner:%victim%}"
on death of player:
[tab]attacker is player
[tab]if chance of 50%:
[Tab][tab]execute console command "/give %player% skull 1 3 {SkullOwner:%victim%}"
Skript dediğin çey çok basit
Hiç skript bilmiyorum çok karışık geliyor
EMEGINE SAGLIK
Neden post kasmak için uğraşayımki? Sanki post kasınca para kazanıyorsun yada forumda dosya eklemek gibi özellikler eklenio sadece yok altın madencesi fln yazıyor.Oda ne işime yarayacaksa?
Bunu biraz daha geliştirip HeadDrops ile aynı işlevde yapıp memoryden tasaruf edebilirsin, gerçi 5TPS ilede oynarsın sen boşver.Bence gereksiz bir skript. HeadDrops 'u kullanırım daha iyi.
Bilgisayar yasağım kalkınca bakacam. Yoksa skripti değiştirim. Ama değiştirisem sadece essentials yüklü selerde çalışır.Yanlız bildiğim kadarı ile bukkit serverlerde DataTaglar ({SkullOwner:%victim%} kısmı) yok. Başka pluginler kullanılarak verebilirsin![]()
on death of player:
attacker is a player
set {kafa.%attacker%} to victim's skull
set 2nd line of lore of {kafa.%attacker%} to "%attacker%"
drop {kafa.%attacker%} at victim
delete {kafa.%attacker%}
on player pickup:
if event-item is mob head:
if 2nd line of lore of event-item is set:
if 2nd line of lore of event-item contains "%player%":
delete {kafa.%player%}
else:
cancel event
Siz bu skriptleri nasıl yazıyorsunuz bana karışık geliyor, ayrıca java daha kolayBunu komutla yapmaya gerek yok zaten alın düzgün bir şey ._. (ilk kez kullanıcağım bir şey de katıcağım içine çalışır umarım.)
Çalışıyor olması lazım sadece adam öldürünce çıkar kafa ama (moblarda da denedim ama çıkmıyorduKod:on death of player: attacker is a player set {kafa.%attacker%} to victim's skull set 2nd line of lore of {kafa.%attacker%} to "%attacker%" drop {kafa.%attacker%} at victim delete {kafa.%attacker%} on player pickup: if event-item is mob head: if 2nd line of lore of event-item is set: if 2nd line of lore of event-item contains "%player%": delete {kafa.%player%} else: cancel event)
Bende java öğrenecektim pc exlipseyi açmadı bende boşver dedim.Siz bu skriptleri nasıl yazıyorsunuz bana karışık geliyor, ayrıca java daha kolay![]()