Andromurat
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar arkadaşlar bugün sunucuma deneme maksatlı bir kaç kişi çagırdım oynamalarını istedim ancak oyuncular hiçbir yeri kıramadıklarını ve komutu yazamadiklarini söylediler bende denedim dogru ne komut nede blok kırma koyma olmuyordu birisi oyuna çıkıp girdiginde problemin gittigini söyledi bende denedim oyuna çıkıp girdim ve dedigi gibide oldu problem çözüldü tüm permleri verdim PermissionsEx Kullanıyorum problem nedir nerededir GroupManager Kullansam Dahamı iyi olur ?
Evet Buda Ekran Görüntüsü Aynen Böyle Oluyor opken sorun yok ama oplugu aldıgım zaman böyle oluyor tüm permleri verdim ancak çıkıp girince düzeliyor
işte burada görüldügü gibi oyundan çıkıp girdigimde sorun çözülmüş oluyor bunun sebebi nedir PermissionsEx Kullanıyorum yardimlariniz için tesekkurler şimdiden
Evet Buda Ekran Görüntüsü Aynen Böyle Oluyor opken sorun yok ama oplugu aldıgım zaman böyle oluyor tüm permleri verdim ancak çıkıp girince düzeliyor
işte burada görüldügü gibi oyundan çıkıp girdigimde sorun çözülmüş oluyor bunun sebebi nedir PermissionsEx Kullanıyorum yardimlariniz için tesekkurler şimdiden