Oyuncu Perm Problemi

PermissionsEx'mi Group Manager'mi

• PermissionsEx

Kullanılan: 0 0.0%
  • GroupManager

Kullanılan: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar bugün sunucuma deneme maksatlı bir kaç kişi çagırdım oynamalarını istedim ancak oyuncular hiçbir yeri kıramadıklarını ve komutu yazamadiklarini söylediler bende denedim dogru ne komut nede blok kırma koyma olmuyordu birisi oyuna çıkıp girdiginde problemin gittigini söyledi bende denedim oyuna çıkıp girdim ve dedigi gibide oldu problem çözüldü tüm permleri verdim PermissionsEx Kullanıyorum problem nedir nerededir GroupManager Kullansam Dahamı iyi olur ?

Evet Buda Ekran Görüntüsü Aynen Böyle Oluyor opken sorun yok ama oplugu aldıgım zaman böyle oluyor tüm permleri verdim ancak çıkıp girince düzeliyor

işte burada görüldügü gibi oyundan çıkıp girdigimde sorun çözülmüş oluyor bunun sebebi nedir PermissionsEx Kullanıyorum yardimlariniz için tesekkurler şimdiden

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
GroupManager'ın daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
PHP:
/mangaddv <Group> build true

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Huzuniyi hile engelini kontrol etmek için açtım fly, hizli kazma felan[DOUBLEPOST=1414169581,1414169534][/DOUBLEPOST]
Etkileşimle alakalı neydi yhaa unuttum ama huzuni açmışsın kınadım seni
Huzuni kullanmıyorum diyenlerin %90 huzuni kullanıyor bunu hile engelinin çalışıp çalışmadıgını kontrol etmek için açtım

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
O zaman günahını aldım kardeş :(
Sorry[DOUBLEPOST=1414170255,1414170222][/DOUBLEPOST]Yalan Yok bende zamanında full huzuniydim ama artık creativede tklıom