oyuncular craft yapamiyor

Deirseir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkdaşlar benim serverim bukkit ama normal oyuncular felan craft yapamıyor nedeni ne olabilir avil yardım

Deirseir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alpha Chest,Anti Cheat,Authme,AutoSaveWorld,ChestShop,ClearLag,Essentials,godPowers,iconomy,jobs,letıtrain,marryme,modreq,movecraft,nocheatplus,pluginmetrics,simpleregionmarket,spamguard,worldguard,antibot,antijoinbot,autobroadcast,groupmanager,citizens,cropjoinleave,factions,hatme,jail,legendarymessage,Lockkette,Mobarena,Motdmanager,Multiverse-Core,Nopl , Safefire,SimpleVIPPerks,TabManager,WorldEdit
Hepsi Bukadar ben group managerdenmi düşündüm ama yeniden düzenledim onu olmadi

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tam olarak nasıl bir sorunla karşılaştığınızı anlatabilir misiniz. Perm hatası vs...

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alpha Chest,Anti Cheat,Authme,AutoSaveWorld,ChestShop,ClearLag,Essentials,godPowers,iconomy,jobs,letıtrain,marryme,modreq,movecraft,nocheatplus,pluginmetrics,simpleregionmarket,spamguard,worldguard,antibot,antijoinbot,autobroadcast,groupmanager,citizens,cropjoinleave,factions,hatme,jail,legendarymessage,Lockkette,Mobarena,Motdmanager,Multiverse-Core,Nopl , Safefire,SimpleVIPPerks,TabManager,WorldEdit
Hepsi Bukadar ben group managerdenmi düşündüm ama yeniden düzenledim onu olmadi

Sunucu ip adresini verebilirseniz yardım edebilirim.Çözümü buldum sanırsam.

Deirseir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
88.238.194.247:25565 ip bu mesalle bi oyuncu çalışma masasında zırh yapacak zırhı yapıyor olan zırha tıkladığında elmaslar yere düşüyor mesala öyle Lütfen yardım edin bu sorun yüzünden oyuncu kaybettim

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
88.238.194.247:25565 ip bu mesalle bi oyuncu çalışma masasında zırh yapacak zırhı yapıyor olan zırha tıkladığında elmaslar yere düşüyor mesala öyle Lütfen yardım edin bu sorun yüzünden oyuncu kaybettim

Çözümünü biliyorum fakat sunucuya girmiyor.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Oyuncularına workbench açmasını isteyebilirsin. Ben çözemedim ama belki bu sayede çözebilirsin.
Permission: essentials.workbench
Kod:/workbench