burak467467
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gebi oyuncular marketten hiçbir şey alamıyolar napcam acil yardım
Söylemiyeceksiniz aslındaBu işleri öğrendikten sonra bir sunucu açacaksın.
Biz soylemezsek İngilizce videodan anlayacaklar mı sence ?Söylemiyeceksiniz aslında![]()
Video izleme metinlere bak. Sunucu açabilmen için en azından orta seviye bir ingilizcen olması gerekir. Olmadı plugin paketlerini incele.Biz soylemezsek İngilizce videodan anlayacaklar mı sence ?
aynnVideo izleme metinlere bak. Sunucu açabilmen için en azından orta seviye bir ingilizcen olması gerekir. Olmadı plugin paketlerini incele.
şu pluginlerden bahsetsene biraz bizebyhsyn045 İngilizcem çok zayıf ama 2 plugin yazdım ing le pek alakası yok temel komutları bilmen ve biraz bilgi edinmen kat ve kat yetiyor.
nasıl yani ? açıklamasınımı yapayım ?şu pluginlerden bahsetsene biraz bize
küfür mü q.q Göz işareti yaptım allahım yaa, senin anlayışınaByHsyn045 genelleme yapma bir şey bilip bilmedende konuşma birini tanımadan yorum yapma hakkını sana kim veriyor bide küfür ediyo sonda terbiyesiz
eğer denemek istersen senin swne gelmemde istersen ip ver gösterip gidim...
körmüsün ?? q.q yazıyorküfür olarakta kullanılan bir işaret genellikle a.q nin kısaltılması gibi oluyor yani yanlış anlamış olabilirim ama bu yinede beni tanımadan yorum yapma hakkını sana kazandırmıyor.