- En iyi cevaplar
- 0
mere deişchor ne istiyorsa 50 kuruş eksiği .sBasit düşünürseniz bulursunuz. (2,99'a yaparım.)
mere deişchor ne istiyorsa 50 kuruş eksiği .sBasit düşünürseniz bulursunuz. (2,99'a yaparım.)
2,49'a döner alınmıyor artıkmere deişchor ne istiyorsa 50 kuruş eksiği .s
Farklı perm'ler verebilirsin. Aslında bunu redstone ile çok kolay çözerim.Peki mesela bir bölge içerisinde ölen x yerine, başka bir bölge içerisinde ölen y yerine ışınlanma gibi bir olay mümkün mü ? Yani benim sunucuma göre Solo-PVP de ölen Solo-PVP'nin spawnına, Team-PVP'de ölen Team-PVP'nin spawnına ışınlanacak. Gerekirse Team-PVP için multiverse ile farklı bir world kurarız. Ama hepsini tek bir world içerisinde tutmak tercihimdir.
Skript ve redstone konusunda çok zayıfım. Hatta redstone'de en fazla 2x2'lik tuzak yapabiliyorum. Biraz daha açar mısın dediğini ?Farklı perm'ler verebilirsin. Aslında bunu redstone ile çok kolay çözerim.
Yani mesela solo'dakileri kırmızı team'dekileri mavi takıma veya a - b takımına neyse işte alırız. (Takımları scoreboard ile yapabiliriz.) Sonra deathKillCount ile öldüğünü anlar ve sonra sıfırlarız. Bu anladığımız zaman o oyuncuları ışınlarız. BittiSkript ve redstone konusunda çok zayıfım. Hatta redstone'de en fazla 2x2'lik tuzak yapabiliyorum. Biraz daha açar mısın dediğini ?
@MhaWTHoR 'un skripti çalıştıYani mesela solo'dakileri kırmızı team'dekileri mavi takıma veya a - b takımına neyse işte alırız. (Takımları scoreboard ile yapabiliriz.) Sonra deathKillCount ile öldüğünü anlar ve sonra sıfırlarız. Bu anladığımız zaman o oyuncuları ışınlarız. BittiYani aslında redstone değil de komut bloğu ile demek istedim.
Yalnız hemen yeniden doğa basmazlarsa bug olabilir. Onun için de bir çözüm var ama biraz daha uğraştırır. Health skoru kullanarak elbette.
Spawn Point ? OlmazmıYani mesela solo'dakileri kırmızı team'dekileri mavi takıma veya a - b takımına neyse işte alırız. (Takımları scoreboard ile yapabiliriz.) Sonra deathKillCount ile öldüğünü anlar ve sonra sıfırlarız. Bu anladığımız zaman o oyuncuları ışınlarız. BittiYani aslında redstone değil de komut bloğu ile demek istedim.
Yalnız hemen yeniden doğa basmazlarsa bug olabilir. Onun için de bir çözüm var ama biraz daha uğraştırır. Health skoru kullanarak elbette.