Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyuncular Serverimde 1den fazla hesap açıyorlar yardım
serverimde yeni başlayan oyuncular için birsürü kit var o yüzden oyuncular çok hesap açıyorlar limit koymak istiyorum hesap açma limiti nasıl koyabilirim
Authme'ye gir, config.yml aç. İçerisinde maxRegPerIP olacak yanındaki rakamı 1 yap. Bunu yapman bir ip üzerinden bir kayıt yapabilirler anlamına gelir. Ama yine çözüm değildir modem resetleyince tekrar yeni hesap açabilirler.
mlsf bunun önüne geçmek imkansız benim bildiğim kadarı ile tek çare belli bir hesap limiti ayarla oto mesaj a koy bu hesap sınırını geçenlerin tüm hesaplarını banla ztn oyuncular login girince op olanlara gidiyor kaç hesabı oldukları yazıyor yani oplu olanlarda sen bakmak istiyorsan kaç hesabı olduğuna /authme accounts isim yazarak öğrenebilirsin ben öyle yapıyorum .
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.