Oyunculara Renkli Yazdırma

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben VIPlere renkli yazı yazdırmak istiyorum. Ama & koymadan yazacaklar. Yani normal yazdıklarında renkli olacak. Groupmanagerde bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Bide insanlara nasıl VIP satabilirim? Ama sadece mobil ödeme denen şeyle.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials configinde şöyle bir kısım olacak;

Onun altına notepad ++ ile dikkatli bir şekilde bunları ekleyebilirsin, kendi gruplarına göre ayarlayabilirsin. Renkleri değiştirebilirsin.

Kod:
Kurucu: '{FACTION} {DISPLAYNAME}:&b {MESSAGE}'
Admin: '{FACTION} {DISPLAYNAME}:&2 {MESSAGE}'
Rehber: '{FACTION} {DISPLAYNAME}:&c {MESSAGE}'
Builder: '{FACTION} {DISPLAYNAME}:&e {MESSAGE}'
Moderator: '{FACTION} {DISPLAYNAME}:&6 {MESSAGE}'
goldvip: '{FACTION} {DISPLAYNAME}:&7 {MESSAGE}'
megavip: '{FACTION} {DISPLAYNAME}:&6 {MESSAGE}'
ultravip: '{FACTION} {DISPLAYNAME}:&b {MESSAGE}'

Son düzenleme:

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grupmanagerden vip grubunu bulup en altina gelip orda '&3[vip]&7' gibi bise yazar ornek olarak yazdim onu sondaki ornekte 7 sayisindaki renk var burada baska renk sayisida olabilir sen hangi renk yazmasini istiyosan en sondaki rengi degistir.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grupmanagerden vip grubunu bulup en altina gelip orda '&3[vip]&7' gibi bise yazar ornek olarak yazdim onu sondaki ornekte 7 sayisindaki renk var burada baska renk sayisida olabilir sen hangi renk yazmasini istiyosan en sondaki rengi degistir.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eskiden oluyordu fakat az önce denedim o sadece nick rengini değiştiriyor.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
GRUPMANAGER ve PERMISSION-EX ESSETIALS farklı pluginler. sende hangisi kurulu serkant ?

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende groupmanager var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1389981262,1389977760][/DOUBLEPOST]@SuperEgeN7 yaptım ama olmadı.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bir sunucunun hayat ağacı olan Essentials plugini ile bunu gerçekleştirebilirsin.