Oyuncuların her giriş yaptığında aynı yerde doğması ?

nothingelsematters

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub serverime her giriş yaptıklarında aynı yerde spawn olmalarını istiyorum fakat beceremiyorum /AuthMe setspawn denedim correctly define spawn yazdı denediğimde komutu yazdığım yerden başlamıyordu yanlış bir şey mi yapıyorum ?

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on command /setspwn:
  permission: setspawn.sk
  trigger:
    set {spawn} to player's location
    send "Spawn ayarlandı."

on join:
  teleport player to {spawn}

on first join:
  teleport player to {spawn}
Skript.

EpsilonN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
authme configinde ForceSpawnOnTheseWorlds bölümünün altına dünya adını yaz

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Authme setspawnın çalışmamasının nedeni güncel olmamasıdır.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skript plugini güncellersen o hatayı almasın
Sırf post kasmak için mesaj yazıyorsun. Bunu özel mesaj yoluyla söyleyecektim fakat izin vermiyor. Tüm konulara girip saçma sapan eleştiriler yapıyorsun, kötü yorumlar atıyorsun. Çok kötü bir huy. Bende ilk başlarda böyleydim. Zamanla bazılarının tavsiyesini dinleyerek düzelmeye başladım. Lütfen bir yorum yapmadan önce 2 defa düşün.

Son düzenleme:

StarTurkMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
SpawnTP Veya Essentials Spawn Pluginini Kur Ardından Doğcakları Yere Setspawn Çek Ve Bu Skripti Kullan:

Kod:
on join:
  execute player command "spawn"

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum ne ilgisi var ? Sırf post kasmak için mesaj yazıyorsun. Bunu özel mesaj yoluyla söyleyecektim fakat izin vermiyor. Tüm konulara girip saçma sapan eleştiriler yapıyorsun, kötü yorumlar atıyorsun. Çok kötü bir huy. Bende ilk başlarda böyleydim. Zamanla bazılarının tavsiyesini dinleyerek düzelmeye başladım. Lütfen bir yorum yapmadan önce 2 defa düşün.
ben istesem 1110 post kasmıştım saçma sapan eleştiriler yapıyorsum ben Forumda bayadır yokum 2 dk kada post kasıyorum sanırım canım kardeşim herkezi kendini gibi görme isteseydim saçma sapan yorum atardım isteseydim cook post kasmıştım en azından burda yardımcı olmaya çalışıyorum bilmem anlata bildim mi ?.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben istesem 1110 post kasmıştım saçma sapan eleştiriler yapıyorsum ben Forumda bayadır yokum 2 dk kada post kasıyorum sanırım canım kardeşim herkezi kendini gibi görme isteseydim saçma sapan yorum atardım isteseydim cook post kasmıştım en azından burda yardımcı olmaya çalışıyorum bilmem anlata bildim mi ?.
Ben seninle özel konuşma başlatamıyorum. Başlatır mısın ?