> Oyuncuların itemleri nerde saklanıyor?

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıktaki gibi itemleri sıfırlicam ama nerde saklanıyor bilemiyorum :(

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu eklenti oyuncuların bazı datalarını silmeye yarayabilir. Haricinde chest eklentisini ve diğerlerini de göz önünde tutmak gerekiyor.

Not:
Kod:
#Do you want to delete all players data on server start?
  server-startup: false #Bu kısmı true yaparsan büyük ihtimalle olacaktır.

Son düzenleme:

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Bu dediğin nasıl bir cahilliktir. Oyuncu eşyaları plugin dosyalarında değil sunucu dosyalarından birindedir. Ayrıca dediğin item.csv sunucudaki eline eşyayı alınca /sell veya /sat yazınca eşya fiyatı ayarlama. Çözüm ise kaç tane dünya dosyası kullanıyorsan örneğin World mapine giriyorsun, playerdatayı silmen yeterli olacaktır. Ayırca Essentialstaki yedekleride silmen gerekiyor ; Essentials'tan userdatayı sil. Çünkü Essentials otomatik olarak yedekler.
Bu konuları bilmedim için yazabilmiş olabilirmiyim acaba? Bide eşya satma fiyatının ayarlandığı şey worth olmasın canısi birde bana cahil deyor.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bide eşya satma fiyatının ayarlandığı şey worth olmasın canısi birde bana cahil deyor.

Plugins > Essentials > worth.yml > 24. satırdan itibaren
Kod:
stonebutton: 6.0
wood: 0.50
arrow: 3.50
.
.
.
sugar: 10.0
Direk buradan fiyatları değiştirebilirsin, biraz uzun bir işlem fakat sadece madenleri yaparsan yeterli olacaktır.