CihanYlmzCR
> PERISAN NETWORK <
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar başlıktaki gibi itemleri sıfırlicam ama nerde saklanıyor bilemiyorum
#Do you want to delete all players data on server start?
server-startup: false #Bu kısmı true yaparsan büyük ihtimalle olacaktır.
Bu konuları bilmedim için yazabilmiş olabilirmiyim acaba? Bide eşya satma fiyatının ayarlandığı şey worth olmasın canısi birde bana cahil deyor.Bu dediğin nasıl bir cahilliktir. Oyuncu eşyaları plugin dosyalarında değil sunucu dosyalarından birindedir. Ayrıca dediğin item.csv sunucudaki eline eşyayı alınca /sell veya /sat yazınca eşya fiyatı ayarlama. Çözüm ise kaç tane dünya dosyası kullanıyorsan örneğin World mapine giriyorsun, playerdatayı silmen yeterli olacaktır. Ayırca Essentialstaki yedekleride silmen gerekiyor ; Essentials'tan userdatayı sil. Çünkü Essentials otomatik olarak yedekler.
Haklısın. Ben cahilim sayemde şu an oyuncu eşyalarını sıfırlıyorsun. Önemli değilBu konuları bilmedim için yazabilmiş olabilirmiyim acaba? Bide eşya satma fiyatının ayarlandığı şey worth olmasın canısi birde bana cahil deyor.
Hayır sıfırlamıyorum, şuanda telefondayım ve sana mesaj yazıyorum *_*Haklısın. Ben cahilim sayemde şu an oyuncu eşyalarını sıfırlıyorsun. Önemli değil![]()
Bide eşya satma fiyatının ayarlandığı şey worth olmasın canısi birde bana cahil deyor.
stonebutton: 6.0
wood: 0.50
arrow: 3.50
.
.
.
sugar: 10.0