Oyuncuların Komutları 1 Dosyada Toplanacak

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Biraz Araştırdım bulamadimda Oyuncuların Komutlarının 1 Dosyada Toplanmasini Istiyorum

/register Den /msg ye kadar Bir Metin Dosyasi oluşturup orada otomatik her şey Yazacak teşşekürler .

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu İçin Gerçekten Çok Büyük Bir Yer Kaplar. Bence Kullanma Kanka :)

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O plugin sunucuda lag veya herhangi bir sorun yaşatırmı ?
Sunucuya Lag yaparmı ?
Elbette Lag Yapacaktır. Tüm Komutları Kayıt Edecek Düşünsenize? Her Oyuncu 1 Saat İçerisinde 100 Komut Girse, 1 Gün İçerisinde 40 Kişi Olsa sunucunuzda
1 Saat'lik Bir Sürede 40*100=400 24 Saat Açık Kaldığını Düşünürsek 400.24=9600 Satırlık Kod Tutacak Anlamına Geliyor. Ve Bunu 1 Gün İçerisinde Biriktirecek.
10 Günde Patlatır Makinayı. Bence Tavsiye Etmem...

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Elbette Lag Yapacaktır. Tüm Komutları Kayıt Edecek Düşünsenize? Her Oyuncu 1 Saat İçerisinde 100 Komut Girse, 1 Gün İçerisinde 40 Kişi Olsa sunucunuzda
1 Saat'lik Bir Sürede 40*100=400 24 Saat Açık Kaldığını Düşünürsek 400.24=9600 Satırlık Kod Tutacak Anlamına Geliyor. Ve Bunu 1 Gün İçerisinde Biriktirecek.
Herşeyin Başını Büyük Yazma Psikolojimi Bozdun Yemin Ediyorum

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
CCLogger en kaliteli plugin bunun için hem komutları bile ayarlarsın loglanacak :)

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
CCLogger en kaliteli plugin bunun için hem komutları bile ayarlarsın loglanacak :)
lag yaparmı ?[DOUBLEPOST=1419669893,1419669831][/DOUBLEPOST]
Bence En iyisi Bilgisayırnızdaki bir klasöre kaydetmesi veya server dışı bir bölme kaydedebilir