Oyuncularınızı Trolleyin

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba size bugün bir plugin tanıtacağım. Plugini adı Demo Troll. Pluginin amacı tamamen troll amaçlıdır başka bir işlevi yoktur. Bu plugin ile oyuncularınıza Troll olarak Demo yazısı gönderebilirsiniz. Komutu /demotroll <oyuncu ismi> Bu komutu yazdığınızda oyuncuya demo mesajı gider.
Oyunu türkçe ise bu mesaj türkçe , ingilizce ise ingilizce gider yani hangi dilde kullanıyorsa mesaj o dilde gider. Plugin üstünde hiçbir değişiklik yapılamıyor. Size örnek amaçlı bir resimde vereceğim.

Bu türkçe hali ;

Buda ingilizce hali ;

Plugini indirmek isteyenler spigot üzerinden indirebilirler. Buyrun buda linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Ahaaha! 1 saat 39 dakika olur olmaz oyunu kapatırız, sonra tekrar açarız. Eskiden Samsung telefonlarda böyle yapardık. :lol: Bu komut girildiğinde oyuncunun önüne o ekran nasıl geliyor, kitap şeklinde mi? O tuşlara basılabiliyor mu? Anlatım için teşekkürler.

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahaaha! 1 saat 39 dakika olur olmaz oyunu kapatırız, sonra tekrar açarız. Eskiden Samsung telefonlarda böyle yapardık. :lol: Bu komut girildiğinde oyuncunun önüne o ekran nasıl geliyor, kitap şeklinde mi? O tuşlara basılabiliyor mu? Anlatım için teşekkürler.
Aynı bu şekil geliyor "Satın Al"a bastığın zaman mojangın sitesine atıyor. Yani aynı telefonlardaki gibi tuşlara basılabiliyor.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Menuyu ilk defa görüyorum gercekten güzelmis.
Mesaj kısmı editlenebilseydi cok kullanıslı olurdu aslında. Cracked sunucularda oyuncuları azda olsa satın almaya tesvik ederdi. @Schaffer79 menudeki yazılar editlenirmi dersiniz?

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Menuyu ilk defa görüyorum gercekten güzelmis.
Mesaj kısmı editlenebilseydi cok kullanıslı olurdu aslında. Cracked sunucularda oyuncuları azda olsa satın almaya tesvik ederdi. @Schaffer79 menudeki yazılar editlenirmi dersiniz?
Malesef editlenemiyor bir harfi bile, oyun ile alakalı bir şey editlenseydi güzel olabilirdi. En azından ben böyle biliyorum.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok basit bişi aslında bu oyun içinde kendisinde var zaten mc.net den indirdiğin demo sürümü ile girersen bu mesaj geliyor oto ancak bunu cracli bi mc ile girenlere trollük yapmak için ufak bi packet mantığı ile oyuncuya zaten oyunda olan bi şeyi yolluyorsun aynı kaynak paketi yüklensin mi sorusu gibi basit bişi