iyi olur bekliyorumAslında Bir Kaç Tane Komut Bloğuyla Yapabilirim . Fakat Tek Komut Bloğu Yapılmaz Muhtemelen . Yapınca Özelden Yazarım Dostum .
o iş baya zor tek komut bloğundan 50 küsür komut blocku spawnlayıp yapıyolariyi olur bekliyorumtek komut bloğu dememin sebebi öyle tek komut bloğundan icatlar yapıyorlar ya ondan hatta forumda var
![]()
biliyorum onu bir tane görmüştüm öyle bi komut komutu bu sayfanın hiza ortalanmış halini düşün ve yarısına kadar in hatta yarısından fazla adam aynı kodu zorluk derecesine göre ayırıp 3 kere yazmış ( wither stormun komutundan bahsediyorum )o iş baya zor tek komut bloğundan 50 küsür komut blocku spawnlayıp yapıyolar
MCEdit Benim Bilgisayarı Anlayamadığım Bir Nedenden Dolayı Yavaşlatıyor . Bu Yüzden Kullanamıyorum . Ama Mümkün Yapabilirsem 5-6 Komut Bloğuyla Yapabilirim .Adamın canını gösterebilirsin ama canını? Pek sanmıyorum.
O tek komut bloğu olayına gelirsek, MCEdit filtresi ile de kolaylıkla yapılabiliyor.
o kalın cümleyi tam anlamadım ama adamın canını nasıl göstereceğiz peki ?Adamın canını gösterebilirsin ama canını? Pek sanmıyorum.
O tek komut bloğu olayına gelirsek, MCEdit filtresi ile de kolaylıkla yapılabiliyor.
Canı "/scoreboard" ile Gösterebilirsin . Fakat Kılıçlarla Vurduğumuz Zaman Çıkan Hasarı Göstermek ... Biraz Uzun Süreceko kalın cümleyi tam anlamadım ama adamın canını nasıl göstereceğiz peki ?
Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler bekliyorum![]()