if (IP.toString().equals("xxx.xxx.xxx.xxx")) {
Oyuncu.kickPlayer("Sebep");
}
public void OyuncuGirerse(PlayerLoginEvent e){
Player oyuncucuk = e.getPlayer();
String aypisi = oyuncucuk.getAddress().getHostName();
If(aypisi == getConfif().getString("IpYaz"){
oyuncucuk.kickPlayer("IP adresin berbat oldugu icin atildin");
}
}
Tam burda takılmıştım teşekkürlerOranın altına bunu eklersen kicklemiş olursun diye düşünüyorum. Eğer takıldığın yer burasıysa tabi.Kod:if (IP.toString().equals("xxx.xxx.xxx.xxx")) { Oyuncu.kickPlayer("Sebep"); }
Boyle olmasi lazim dene istersenPHP:public void OyuncuGirerse(PlayerLoginEvent e){ Player oyuncucuk = e.getPlayer(); String aypisi = oyuncucuk.getAddress().getHostName(); If(aypisi == getConfif().getString("IpYaz"){ oyuncucuk.kickPlayer("IP adresin berbat oldugu icin atildin"); } }
Hocam düzeltme yapıyım kullananlar olur diye toString işe yaramıyor. Bu şekilde yapınca çalışıyor:Oranın altına bunu eklersen kicklemiş olursun diye düşünüyorum. Eğer takıldığın yer burasıysa tabi.Kod:if (IP.toString().equals("xxx.xxx.xxx.xxx")) { Oyuncu.kickPlayer("Sebep"); }
if (IP.getHostString().equals("78.171.145.139")) {
p.kickPlayer(getConfig().getString("kickMessage"));
}
Ben boyle kullaniyorum simdilik bir sorun cikmadiString aypisi kısmı sorunlu olur ilk bende öyle yapmıştım
Bilmiyorum bende çalışmamışdı. Birde birden fazla ip ekleyebilir miyim ?Ben boyle kullaniyorum simdilik bir sorun cikmadi
IP'leri list olarak tutarsın ve listi itere edersin.Bilmiyorum bende çalışmamışdı. Birde birden fazla ip ekleyebilir miyim ?
IPleri confige yazıyorumIP'leri list olarak tutarsın ve listi itere edersin.