Oyuncuyu TAMAMEN görünmez yapma

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar /gizle yazınca oyuncuyu tamamen gizlemek istiyorum, yani elindeki item, üzerindeki zırh vs. hiçbir şeyi gözükmeyecek. Hide player from all players kodu hata vermiyor fakat işe de yaramıyor. İnvisibility verince eşyaları gözüküyor bunu nasıl çözebilirim?

Yechwon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
protocollib ile olur belki? eşyalarını nasıl görünmez yaparız hmm .-. idk

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla Bro :D hide players from player olucak ve bunun üzerine birde görünmezlik veririsn olur diye düşünüyorum hide player from players yani players all players işte oyuncuları bundan değil bunu oyunculardan saklar.

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla Bro :D hide players from player olucak ve bunun üzerine birde görünmezlik veririsn olur diye düşünüyorum hide player from players yani players all players işte oyuncuları bundan değil bunu oyunculardan saklar.
Pek anlamadım ne dediğini açıkçası :Dd hide player from players oyuncuyu diğer oyunculardan saklar diye biliyorum onu mu kast ettin :D Ayrıca çalışmıyor o kod konuda belirttim

BlackSkripter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ksuura bakma okuyamamışım aynen hide player from players olucak fakat neden çalışmadığını bilemiyorum ama envanterini temizle aynen şöyle yap temizlemeden önce tabi sen bilirsin :D set {kiti.%player%} to serialized inventory of player set {kafalik.%player%} to player's helmet tek tek yaparsın zırhları bittiği anda set player's helmet to {kafalik.%player%} restore inventory of player to {kiti.%player%} yaparsın.

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ksuura bakma okuyamamışım aynen hide player from players olucak fakat neden çalışmadığını bilemiyorum ama envanterini temizle aynen şöyle yap temizlemeden önce tabi sen bilirsin :D set {kiti.%player%} to serialized inventory of player set {kafalik.%player%} to player's helmet tek tek yaparsın zırhları bittiği anda set player's helmet to {kafalik.%player%} restore inventory of player to {kiti.%player%} yaparsın.
Öğrendiğim iyi oldu fakat yine üst yorumlarda belirtmiştim envanterinde bir sistemin çalışması için belli 1-2 eşyanın kalması gerekiyor o yüzden silemem envanteri :D