Güneş sensörü 3 kuvars 3 tahta 3 cam ile yapılıyor.CommandBlock-Güneş sensörü vs vs.
Güneş sensörü 3 kuvars 3 tahta 3 cam ile yapılıyor.
Bedrock bulunmaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hatta sen nether yıldızıda koyma,nethera gider wither skeletonlardan kafa toplar wither bossdan çıkarırlar. Bedrock idealEfsane fikir![]()
Aynı isimle olmazsa vermez mi Köylü ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu plugini indir nether yıldızını eline al /itemname &4Bilet mesela öyleyapabilirsin ben serverimde öyle yaptım bulamazlar
adını değiştir kardeş yoksa bug yapan çok olur eğer hiç yapamassan nether yıldızı koy veya sünger koy süngeri markette satmaAynı isimle olmazsa vermez mi Köylü ?
İtem ismi değiştirdim fakat yinede aynı durum.
Bedrock yaparsam yere koyarlar felan kale kırılmaz![]()
mesela bi tuğlanın adını &6meTR0x yatptın o itemi eline alıcaksın /iteminfo yazıcaksın o sana bir kod verecek örneğin 456#6 markete böyle ekleyeceksinİsmini değiştirdiğim itemi nasıl markette satarım ? Parayla ? Şimdiden teşekkürler.
Çok saolmesela bi tuğlanın adını &6meTR0x yatptın o itemi eline alıcaksın /iteminfo yazıcaksın o sana bir kod verecek örneğin 456#6 markete böyle ekleyeceksin
Market[shopunun adı neyse bazıları adminshop oluyor]
1[miktar farketmez]
B[fiyat]
456#6 umarım bi beğeniyi çok görmessin![]()