öyle bir şey olmicak ben sitelerde banlanmamak için elimden geleni yapıyom mesela birisi bana küfretti diyelim bende ona küfretmem rapor ederim çünkü banlanmamam gerek banlanırsam geçici süreliğine forumexe ye gitmem gerekir forumexe de kasıyohayır @XXspider_yasinXX e söyledim .
O zaman biraz daha dikkat etmelisin bence.öyle bir şey olmicak ben sitelerde banlanmamak için elimden geleni yapıyom mesela birisi bana küfretti diyelim bende ona küfretmem rapor ederim çünkü banlanmamam gerek banlanırsam geçici süreliğine forumexe ye gitmem gerekir forumexe de kasıyo
asıl sen dikkat etmelisin daha banın yeni geçti sürekli banlanıyosun evet senin suçun bi yandan bi yandanda forumun suçu forum çok hassaz bi a*k dedinmi bitti anında banlanırsınO zaman biraz daha dikkat etmelisin bence.
Ben banlanmak istemiyorum demiyorum yanlız. Banlansamda farketmez benim için. Ama senin banlanmaman lazımmış. Ayrıca 1 kere banlandım sürekli banlanmıyorum.[DOUBLEPOST=1382649371,1382649320][/DOUBLEPOST]Ayrıca daha hafif suçlardan ban yiyebilirsin kufretmene gerek yok.asıl sen dikkat etmelisin daha banın yeni geçti sürekli banlanıyosun evet senin suçun bi yandan bi yandanda forumun suçu forum çok hassaz bi bilemem dedinmi bitti anında banlanırsın
bende öyle hafif suçlardan ban yiyebilirsin diyom kendi sözümü bana satmaBen banlanmak istemiyorum demiyorum yanlız. Banlansamda farketmez benim için. Ama senin banlanmaman lazımmış. Ayrıca 1 kere banlandım sürekli banlanmıyorum.[DOUBLEPOST=1382649371,1382649320][/DOUBLEPOST]Ayrıca daha hafif suçlardan ban yiyebilirsin kufretmene gerek yok.
Ne saçmalıyosun gece gece. Bi şunu dersen ban yersin diyon hemde onu demiş oluyonbende öyle hafif suçlardan ban yiyebilirsin diyom kendi sözümü bana satma
son madde mütis
- hack kullanma hack pişmanlıktır
- minecrafttürk ün gift code li yarışmalarına sürekli katıl ve kazanmaya çalış
- sw lerde "abi kullanmadığın premium varsa verirmisin ? Allah rızası için" diye dilen
- hack kullanma hack pişmanlıktır
- minecrafttürk ün gift code li yarışmalarına sürekli katıl ve kazanmaya çalış
- sw lerde "abi kullanmadığın premium varsa verirmisin ? Allah rızası için" diye dilen
Burnumdan tısss sesi çıkararak güldüm.Ayıptır sorması böyle şeyleri tuvalette s*çarken mi düşünüyorsun ?
oha lan 12 premium hesap mı? yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ve seni tebrik ediyorumÇok teşekkürler. Bu yöntemle 12 tane premium hesap aldım çok işime yaradı gerçekten.
Anlamadınmı ?oha lan 12 premium hesap mı? yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ve seni tebrik ediyorum![]()
her şeyi tamamen virgülüne kadar anladımAnlamadınmı ?![]()
o zaman niye yuh diye anırıyonher şeyi tamamen virgülüne kadar anladım