Oyunda PvP aktif değil

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba , ben Enes bilenler olur belki serverimiz var fakat gün içerisinde bir sorunla karşılaştık. Uğraşmamıza rağmen henüz bir çözüme ulaşabilmiş değiliz bize yardım edecek arkadaşlar var ise teşekkürler :)
Sorun şudur oyunda pvp aktif gözüküyor bütün dosyalarda fakat oyunda bir moba vurulmuyor veya bir oyuncuya ve hiçbir eklentide kapalı olduğunuda sanmıyorum yinede çözümü olanlar yardım ederse sevinirim :)

NeverJustPlay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Wg ile alakası var /rg flag (wgattarkenisim) pvp allow ( Bu İnsanlara Açar)

/rg flag (wgatarkenisim) mob-kill allow

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Multiverse-Core adlı plugini kullanıyorsanız /mv modify set pvp true yazınız. Ek olarak WorldGuard eklentisi ile alakalıda olabilir. /rg flag wgismi pvp allow şeklinde yazabilirsin. Bunlar çözüm vermiyorsa server.properties adlı metin belgesinden spawn-protection=15'i spawn-protection=0 şeklinde değiştir düzelecektir.

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Multiverse-Core adlı plugini kullanıyorsanız /mv modify set pvp true yazınız. Ek olarak WorldGuard eklentisi ile alakalıda olabilir. /rg flag wgismi pvp allow şeklinde yazabilirsin. Bunlar çözüm vermiyorsa server.properties adlı metin belgesinden spawn-protection=15'i spawn-protection=0 şeklinde değiştir düzelecektir.
Multiverse-core ile world edit alakası yoktu spawn protection denedim maalesef hala pvp kapalı sadece pvp değil moblarada vurulmuyor

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabii ki yeniden başlattım hala aynı

Konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır ?

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugman sayesinde bütün pluginleri deaktif bırakıp teker teker etkinleştirdim şu an sorun çözüldü yardım edenlere teşekkürler