Oyunda yeniyim

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
selamlar,
oyunda yeniyim ve daha oyunu kurup kayıt olmayı bile bilmiyorum yardım eder misiniz

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o farketmez ister yanlız ister online sadece nasıl kurucağım katılacağım :( :p[DOUBLEPOST=1374770631,1374763554][/DOUBLEPOST]Yardım lütfen[DOUBLEPOST=1374770694][/DOUBLEPOST]Yardıım ![DOUBLEPOST=1374776408][/DOUBLEPOST]İMDAT ! .S

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
o farketmez ister yanlız ister online sadece nasıl kurucağım katılacağım :( :p[DOUBLEPOST=1374770631,1374763554][/DOUBLEPOST]Yardım lütfen[DOUBLEPOST=1374770694][/DOUBLEPOST]Yardıım ![DOUBLEPOST=1374776408][/DOUBLEPOST]İMDAT ! .S

Orjinal mi?kullanıyorsun crackmı?Orjinaldede crackdada otomatik olarak kuruyor zaten.,
Crack bulmak name change laauncher indir(öle bişi)

Mr.Avast

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bir crack ve ya premium almalısın premium 50 tl dir.
Crack ı ise istersen sana özelden mesaj atabilirim (konuda yazmak yasak olduğundan)

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
.minecraft adlı dosyayı yükle o dosyayı Başlat>çalıştır'dan %appdata% yaz dosyayı oraya at dosyanın içindeki .minecraftı aç name_launcher ile oyunu aç force uptade ile oyunu aç (İSİM GİRMEYİ UNUTMA) oyuna gir oyunu öğrenmek içinde rehberler izlemene öneririm
Multiplayer oynama:
https://forum.gamer.com.tr/forums/minecraft-türk-sunucuları.47/
buradan serverlere bak konuya girip serverin ip bul
Oyundan Multiplayer>Add server oraya server ipini yaz ve tamam gibi şeye tıkla oradan servere girebilirsin genellikle servere girdiğinde /register <Sifre> <Tekrarsifre> ile kayıt olabiliyorsun iyi oyunlar...

Buda oyunun linki kardeşim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

crack linkini kaldır yasak çünkü bilmediğin için ilkinde bir şey yapmazlar diye umuyorum ama kaldırmazsan raporlamak zorunda kalacağım

Oyunbaz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Crack Kesinlikle Yasaktır , Paylaşımınızda Cracla Alakalı bir şey Varka Lütfen Kaldırın , yoksa Banlanırsınız

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
.minecraft adlı dosyayı yükle o dosyayı Başlat>çalıştır'dan %appdata% yaz dosyayı oraya at dosyanın içindeki .minecraftı aç name_launcher ile oyunu aç force uptade ile oyunu aç (İSİM GİRMEYİ UNUTMA) oyuna gir oyunu öğrenmek içinde rehberler izlemene öneririm
Multiplayer oynama:
https://forum.gamer.com.tr/forums/minecraft-türk-sunucuları.47/
buradan serverlere bak konuya girip serverin ip bul
Oyundan Multiplayer>Add server oraya server ipini yaz ve tamam gibi şeye tıkla oradan servere girebilirsin genellikle servere girdiğinde /register <Sifre> <Tekrarsifre> ile kayıt olabiliyorsun iyi oyunlar...

Buda oyunun linki kardeşim:YASAK OLDUĞU İÇİN KALDIRILDI

teşekkürler yardımı gerçekten dokundu. verdim şukunu