Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABALAR minecraft ta ben sw de birine admin rehber vip moderatör yetkisi v.s verdiğimde o kişi oyuna girdiği anda herkesi oyundan atıyor neden kaynaklanıyor lutfen yardım edin
MERHABALAR minecraft ta ben sw de birine admin rehber vip moderatör yetkisi v.s verdiğimde o kişi oyuna girdiği anda herkesi oyundan atıyor neden kaynaklanıyor lutfen yardım edin
Öncelikle merhaba @xTalhaBt,
Oyundan atılma durumları genel olarak ben crash sebeb olabileceğine bağlıyorum sunucuzda crash engelleyen pluginler mevcut mudur ?
Öncelikle merhaba @xTalhaBt,
Oyundan atılma durumları genel olarak ben crash sebeb olabileceğine bağlıyorum sunucuzda crash engelleyen pluginler mevcut mudur ?
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.