Oyunlar hakkında! - Biraz muhabbet edelim.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Selamlar! Haydi biraz muhabbet edelim sizlerle.
"En sevdiğiniz oyun nedir ? Hangi tür oyunlardan hoşlanırsınız ? Size göre oyunun grafikleri mi yoksa hikayesi mi iyi olmalı ? Sizi hayal kırıklığı yaşattıran bir oyun oldu mu?"
Düşüncelerinizi bekliyorum :)
Her akşam 20.00'da yeni bir muhabbet.
İyi forumlar!​

Son düzenleme:

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Tabii ki de Call of Duty: Modern Warfare 3. Genelde FPS türü. Grafik pek beni bağlamaz. Sürükleyici hikaye her zaman daha öndedir benim için. Tabii Modern Warfare 3'ün Multiplayer'ı kara delik gibi. Her şeyi içinde barındırıyor. Girdiğin 5 oyundan 4 ü modlu sunucu ve her modlu sunucuda en az bir tane hacker oluyor ve bu da sizin bütün oyun zevkinizi alıp götürüyor. Ama hala bu oyunu düzgünce, hilesiz oynayan insanlar var. Onlarla vakit geçirmek zevkli oluyor tabii.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
En sevdiğim oyun soma sanırım fakat tek solukluk bir oyun olduğu için lol diyebilirim

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grafik bir yerde hikayenin gersinde kalsa da oluyor. Mesela eski COD oyunlarında şimdiye göre olan grafikler kadar iyi değil. Ancak her seferinde oynayacağım oyunlar. Ama bir yerde de grafik+hikaye daha fazla iyi oluyor. En son Life is Strange oynadım. Grafikleri mükemmel değil ancak hikayesi yüzünden gözlerimin dolduğu yerler oldu :)

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tabii ki DOOM, benim için en efsane oyun. 2D olduğu halde bile çok oyuncu kazandı, çok sevildi.
Hikayesi felan öyle yoktu, bölüm sonları çıkan o efsane yazılar. Oynayan kişiye iyi 'gaz' veriyordu.,
Doom 95 çok fazla oynadım, çocukluğum doom ile geçti diyebilirim. Alt tarafta; can, yedek can ve bir tipimiz görünürdü. Sinirlenince felan tip değişirdi, çok güzel olurdu.
Çok fazla mod geliştiren oldu son yıllarda, oyunu çok gerçekçi yapan modlar var. Bu modları kullanarak oynadım, daha da zevkli oldu.
2D haliyle en çok kullanıcıya sahip olan ve kendini sevdiren nadir oyunlardan biridir... Yine olsa, yine oynarım ;(

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
inFamous en sevdiğim seri, ikinci oyun oynadığım oyunların tamamı arasında favorimdir. Kesinlikle "underrated" oyunlar inFamous ve inFamous 2.

Ayrıca bir oyunda hikaye grafikten önemlidir (tabi hikaye içeriyorsa). Zaten artık çıkan tüm büyük oyunlar, indie oyunlar bile, taş gibi çıkıyor. Tabi insanlar hala aç gözlük yapmaya devam ediyor. Artık firmalar insanlar istiyor diye "4K, 4K, 4k" diye takılıyor. Bu olayda oyunların hikayesinin yetersiz olmasına neden oluyor.

Sizi hayal kırıklığına uğratan oyun... Hmm... Herhalde incelemesini yaptığım Mass Effect: Andromeda olur. Şimdi gidip incelemeye bakacaksınız ve gayet iyi bir puan verdiğimi göreceksiniz. Evet kötü bir oyun değil, ancak ilk üç oyunla kıyaslanınca kalitesi eskisi gibi olmayan bir hikaye ve animasyon hataları gerçekten çok hayal kırıklığına uğramama neden oldu.​