OyunOyun 15'li Mod Paketi(1.6.2)

Delimafya

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu mod paketi işine yeni başladım beğenirseniz devamı gelir :sırıtmak:
Battle Towers:10 Katlı Bir kule ekler her katta ödül vardır.Son Katta İse Boss
Comes Alive:Bu mod sayesinde evlenip çocuğunuz olabilir köylülerle konuşup onlara hediye verebilirsiniz.
Millenaire:Çinlilere pilinç toplamada yardım etmek mi istersiniz?Bizanz Şehirlerini gezin Maya topraklarında çalışın bu modla farklı farklı köyler görevler ekliyor.
Rei Mini Map:ekranın sağına küçük harita ekler x 'e basarsınız haritayı büyük gösterir.
Minions:Küçük küçük insanlarla kendi krallığınızı kurun.
Dynamics Lights:Meşeleyi elinde tuttuğunuzdada ışık sacar.
Better Snow:Karlar çok gerçekci olur.
Biblio Craft:Zırhınızı sergileyebilir kitapları tek tek raflara koyabilirsiniz.
Damage İndicators:Mobların Canını gösteren moddur.
To Many İtems:Neredeyse tüm eşyaları tek ekrana görmenizi ve birçok ayarı tek tuşla yapabilmenize olanak veriyor. Modlar arasında geçiş, modları test etme, zaman ayarı, mob ayarları, harita ayarlarını ve dahasını çok basit şekilde yapabilirsiniz.
ModLoader:Aslında mod değil mod kurma aracı desek daha doğru olur.
Ruins:Bu mod ile bazı fantastik yerlerde hazine arayabilirsiniz ama önce tuzakları geçin !!!!!
Revamped:Yenilenmiş Minecraft Minecraft tüm yönlerini kapsayan ve onları daha iyi yapan bir mod.
Recibe Mod: Bu mod TooManyItems ve Recipe Book modlarının birleşmişi gibi birşeydir
Player APİ:Minecraft da bazı modlar açılmıyor diye üzülüyorsanız bu mod ile o açılmayan tüm minecraft modlarını artık açabilceksiniz.
MCA İnstaller Kurmanız gerek Config dosyasındadır.
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum bak hani büyü yapma yeri var ya onun ne tür büyü vereceğini gösteren bi mod varmış onu bana atarmısın 1.5.2 olaraktan bide 1.6.2 sini bulursan bu mod paketinin içine koyarmısın o modu çok ama çook istiyorum lütfen 1.5.2 için çok önemli o mod bu modu bulup bana atarsan +rep beğeni verecem 1.6.2 nide indirecem sözüm söz

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum 1.5.2 yokmu ?[DOUBLEPOST=1375975727,1375975440][/DOUBLEPOST]yok dostum bu degil
bak şöyle
hani biz ench masasında normalken büyü yapiyoz ya en çok 30 tecrübe istiiyor oraya zırh koyacaz sağ tarafta hani acayip yazilar var onları türkçe yapacak bi mod lazim bana yani kılıcı koyuyorum acayip yazilar üstüne gelince türkçe yaziyor öle bi mod lazim bana o modda varmıs sanırım öle olmasi lazim bundan hiçbişi anlamadm :D

Delimafya

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum 1.5.2 yokmu ?[DOUBLEPOST=1375975727,1375975440][/DOUBLEPOST]yok dostum bu degil
bak şöyle
hani biz ench masasında normalken büyü yapiyoz ya en çok 30 tecrübe istiiyor oraya zırh koyacaz sağ tarafta hani acayip yazilar var onları türkçe yapacak bi mod lazim bana yani kılıcı koyuyorum acayip yazilar üstüne gelince türkçe yaziyor öle bi mod lazim bana o modda varmıs sanırım öle olmasi lazim bundan hiçbişi anlamadm :sırıtmak:
kardeş onun İngilizcesini biliyorum ama Türkçesini hiç duymadım görmedim