Oyunu Bıraktım.. Elveda.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim ve sevmediklerim. Oyunu bıraktım...
HAKKINIZI HELAL EDİN...
@bydemir06 @Celebrex İSterseniz olympostan atın. Çok güzel sohbetlerimiz vardı :( ;( ;(

Skype durum mesajım:
MİNECRAFT'I BIRAKTIM BELKİ SENİYE TEKRAR BAŞLARIM. 1 YIL BENLE İLETİŞİM KURAMAYACAKSINIZ. HOŞÇAKALIN.. ;( ;( ;( ;( ;(
/\ Herşeyi anlatıyor zaten... /\

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İyi yapmışsın daha önceden bıraksaydın keşke
Helal olsun

Son düzenleme:

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Bu oyun oynanmaz da beni tutan bir şey var sanki.Yoksa oyun berbat.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Olympos Mektubu

Merhabalar faruk :) Ekibimize 4 ay önce geldin ve bizle beraber birçok şeye adım attın ilklere adımızı yazdırdık. birçok insan senin gibi bırakıp gitti ya da ekipten atıldılar ama hiç birine sırt çevirmedik. Benim ve ekibimin , yapısını hiç bilmiyor musun ? ya da bizi hiç tanıyamadınmı bu 4 ay içerisinde ekibimizdeki amaçlardan en önemlisi '' Kardeşlik ''.

Seninle beraber birçok skript yazdık birçok sunucuda yanında ve yanımızda olduk. Sırtımız yere gelmedi senin haricinde şu an forumda olman ama birçok kişide bunu biliyor. Oyunu bırakınca ekipten atıcak değilim. Sizler gibi iyi insanlar gelmiyor her zaman 21 kişi olan olympos bu aylarda 28 ' e kişiye ulaştı ekibimizi sadece Builder Team olanlar sizleri gelip görünce şaşırdılar. birçok insanın yapmayacağı şeyleri öğrendik ve ögretik. '' Kardeşlik , Sevgi ve Dostluk. '' Yeri geldi kavga ettik yeri geldi eğlendik yeri geldi diğerlerine karşı hep omuz omuza olduk.

İnsanlar her zaman bize bakıp hayret ettiler. Builder olmaya başlayınca yapılarıma bakıp dalğa geçiyorlardı ama ben inat ettim devam ettim ve şu an kendi ekibim var bu inadın iyi ki de peşinden gitmişim , @Eriny yani fırat bu zor durumda yanımda oldu. Şimdi hayla bir map yapsam tavsiye istesem bana sırt çevirmiyor. Bende hocam dediğim insanda ne öğrendiysem builder olanlara onu nakş ettim. Teşekküler Seni ekipten atmak gibi bir niyetimiz olamaz.

Metin abinin sana notu ; " Önündeki her şeye sarıl dost değil , kardeş edin çok fazla arkadaşım var deme bir tane edin ve mutlu ol ALLAH sizin yüzünüzü güldürsün göz yaşınız akmasın hayatında başarılar. "

Olympos Ekibinin ve Benim Mesajımdır bu :)

Seneye görüşmek üzere faruk :)